KIWIs store barberingsguide

Finn den beste barberhøvelen for dine bein

Det finnes mange barberhøvler å velge mellom også for damer, og det er mer enn fargen på emballasjen som skiller dem fra hverandre.

Silkemyk hud fri for hår er målet når vi barberer oss, og da er en høvel med skarpe, tette blader nødvendig. Samtidig vil vi gjerne komme gjennom barberingen uten sår og nupper. 

Valg av høvel kan ha betydning for resultatet, så hva er det egentlig vi skal se etter? 

Innebygd gele? 

Det første du kan sjekke er antall blader. I utgangspunktet vil flere blader bety tettere barbering, fordi det neste bladet fortsetter arbeidet der det forrige slapp. Med en høvel med tre eller fem blader, vil du være sikret et godt resultat. 

Kontroller også om bladene har innebygd gele og fuktighetsbevarende stripe. Hvis det ikke er gele på selve høvelen, er det smart å bruke barbergele eller -skum ved barbering. Da unngår du at den glatte, fine huden din blir rød og nuppete. 

I alle KIWI-butikker kan du velge mellom flere forskjellige barberprodukter fra det verdensledende merket Gillette Venus for kvinner og Gillette for menn. 

Her er barberbladene du kan velge mellom: 

Venus Breeze

Venus BreezeMed innebygget skumstripe trenger du ikke barberskum eller -gele til denne høvelen. Du trenger bare å tilføre vann og så vil ett strøk gi deg tett barbering og silkemyk hud. 

Venus Breeze har tre blader og passer til alle Venus-høvler.  

Venus Embrace Sensitive

Dette er det perfekte valget for deg med følsom hud. Med fem blader som følger kurvene dine, loves du en tett og skånsom barbering. Bladene har et fuktighetsgivende bånd med aloe vera, som gjør at de glir lett over huden din. 

Bladene passer alle høvler.

Venus Divine

Venus DivineEt fuktighetsgivende bånd med botaniske oljer gjør at de tre bladene glir skånsomt over huden din. Dette sørger for en behagelig, tettere barbering og godt resultat. 

Bladene passer alle høvler. 

Venus Tropical engangshøvel

Venus Tropical engangshøvelNoen ganger er det praktisk å kjøpe med seg en engangshøvel, og med denne høvelen vil ikke den enkle løsningen føre til dårligere resultat. Venus Tropican engangshøvel har tre blader, et gripevennlig håndtak med tropisk duft og et avrundet hode som gjør det lett å komme til overalt.