Enkle frisyrer til 17. mai

Nasjonaldagen nærmer seg og du har kanskje begynt å tenke på hårfrisyren til den store dagen? Her får du tips til enkle frisyrer, samt gode råd om hvordan du får håret til å holde seg fint gjennom hele feiringen.

Riktige og gode forberedelser er viktig for at håret skal se fint ut gjennom hele dagen. Dette legger grunnlaget for videre styling av håret. Lise Holm-Glad er frisørekspert og leder av Define sitt eget frisørteam. Hun tipser om at du burde starte med å vaske håret med en shampoo og deretter behandle håret med en balsam som gir glans til håret uten å tynge det ned. 

– For eksempel Define Wightless Shine shampoo og balsam, eller Define Strenght & Volume, tilfører håret masse glans, uten at det blir tungt, tipser Holm-Glad. 

Beskytt håret 

Bruker du hårføner eller rettetang daglig, kanskje til og med på litt for høy varme? Det kan være skadelig for håret ditt, og uten noen som helst form for beskyttelse så vil håret ditt bli ødelagt i lengden. 

– Selv om håret er flott, så er det likevel ikke til å unngå det faktumet at sterk varme bryter ned hårstrukturen og reduserer styrken i håret ditt, forklarer Holm-Glad. 

Om håret ditt i tillegg er slitt eller tørt, som det for eksempel det fort blir om du har farget eller bleket håret ditt ofte, så vil håret ta raskere skade og bli mer slitt av varmeredskaper.  

Hva er løsningen?

– Løsningen på å forebygge håret mot skade fra varmeapparater er selvfølgelig varmebeskyttelse, sier Holm-Glad. 

Varmebeskyttende spray.png
Du kan beskytte håret ditt med Define Heat Protection Spray, som er en varmebeskyttende spray med pleiende egenskaper. Du finner den i nesten alle KIWI-butikker.

Hvorfor bruke varmebeskyttende spray?

  • Skaper barriere mellom håret og varmeapparatet
  • Forhindrer tap av av fuktighet og gjenoppretter fuktighet
  • Kontrollerer frizz
  • Glattere hår

Tid for styling 

Når grunnarbeidet er gjort, er det tid for styling.

Er håret litt glatt etter hårvasken? Da kan Holm-Glad tipse om å starte med å spraye håret med Define Original Dry Shampoo. Dette vil gjøre håret ditt litt lettere å jobbe med, da det vil gi litt ekstra støtte og tekstur, som er perfekt om du skal gjøre enkle håroppsett eller lage fletter. Trenger du inspirasjon til festfrisyren? Her har vi samlet fire enkle og flotte frisyrer som passer perfekt til 17. mai.

1. Fresh opp den klassiske hestehalen 

Hestehale.png
Med noen ekstra hårstrikker kan den klassiske hestehalen få en helt ny look. Du finner hårstrikker i nesten alle KIWI-butikker.

Hestehalen er en go-to for mange, og det er ikke rart. Frisyren er superenkel å få til, og det finnes mange varianter - både høye og lave. Med noen ekstra hårstrikker kan den klassiske hestehalen få en helt ny look. Se fremgangsmåten her.

2. Enkelt håroppsett som alle kan få til 

Håroppsett.png
Alt du trenger er en kam til tuppering av håret, noen spenner til å feste frisyren og et par hårprodukter som frisyren til å sitte hele dagen. 

Kunne du tenke deg et lekkert håroppsett på 17. mai? Det trenger ikke være vanskelig. Denne superfine hårfrisyren passer helt perfekt til nasjonaldagen, det ser kanskje avansert ut, men dette er kjempelett å gjøre selv, bare se her.

3. Fletten som imponerer

Flettefrisyre.png
En fin flette redder ikke bare en dårlig hårdag, men kan også være en go-to festfrisyre.

Vi ser dette år etter år - lekre fletter hører nasjonaldagen til, og her viser vi deg hvordan du enkelt kan lage en flettefrisyre som imponerer.

4. Flette til bunad 

Flette til bunad.png
For mange er fletter en “go to”-frisyre når det kommer til bunad, og det er ikke rart, for det er en uslåelig kombinasjon.

Ser du etter den perfekte fletten til festdrakten eller bunaden? Hva med å prøve deg på denne flettekransen?