Ny hudpleieserie fra Dr. Greve hos KIWI

Derfor er vitamin C en populær hudpleieingrediens

Nye hudpleieprodukter fra Dr. Greve.

Nå lanserer Dr. Greve en egen serie hudpleieprodukter med vitamin C. Her kan du lese mer om den nye serien, og hvorfor C-vitamin er blitt den nye trenden innen hudpleie.

Dr. Greve er en kjent og kjær produktserie i mange hjem. Nå finner du nyheten Dr. Greve med vitamin C i nesten alle KIWI-butikker. 

– Produkter med vitamin C er populære i apotek og på nett, men er gjerne dyrere. Vi ønsker at forbrukerne enkelt skal få tak i trendprodukter også i sin lokale dagligvarebutikk, sier Ingrid Tangenes, Produktutvikler i Orkla Home & Personal Care.

Hvordan fungerer egentlig vitamin C på huden?

– Vitamin C i hudpleie er en stor trend, og har vært det en stund. Vitamin C er en antioksidant som gir positive effekter på huden, blant annet reduksjon av aldringstegn gjennom å øke kollagenproduksjonen i huden. I tillegg bidrar den til en hud med mer glød og en jevnere og friskere hudtone, gjennom å stimulere cellefornyelsen og hemme melanindannelse, forklarer Tangenes. 

Vitamin c hudpleie.jpg
Få glød med Dr. Greve Vitamin C.

Disse produktene finner du i nesten alle KIWI-butikker:

Dr. Greve Vitamin C ansiktskrem

Dr. Greve Vitamin C Ansiktskrem tilfører fukt til huden og er dermatologisk testet på sensitiv hud. Den passer til alle hudtyper, kan gi en jevnere hudtone over tid og tuben inneholder 50 milliliter. Påføres på renset hud morgen og kveld.

Dr. Greve Vitamin C ansiktsrens

Dr. Greve Vitamin C ansiktsrens fjerner skånsomt sminke og renser huden uten å tørke den ut. Ansiktsrensen er beriket med vitamin C og inneholder 150 ml. En god renserutine innebærer rens av huden morgen og kveld.

Dr. Greve Vitamin C ansiktsservietter

Dr. Greve Vitamin C ansiktsservietter er kjekke å ha på farten, eller for eksempel når du skal på hytta eller reise. Ansiktsserviettene er uten parfyme, beriket med vitamin C og fjerner sminke på en effektiv og skånsom måte.