Dette er hemmeligheten bak et sunt hår

Drømmer du om en glansfull og sunn manke? Dette er hva du bør styre unna og grepene du bør ta for å ta best mulig vare på hår og hodebunn.

Du har kanskje lagt merke til at frisøren din har en mer omfattende rutine for hårvask og pleie av håret ditt, enn du selv gjør hjemme? En sunn manke starter nemlig med pleie og stell av hodebunnen, og dette vet frisørene alt om.

Genetikken spiller definitivt en rolle for hvordan håret ditt oppfører seg, men det finnes også en rekke grep du selv kan ta for å sørge for god pleie og stell av hår og hodebunn. Her får du tipsene.

Hemmeligheten bak et sunt hår

Mange sliter med flass og hårtap, og kobler ikke nødvendigvis dette sammen med en plaget hodebunn. Ifølge merkevareambassadør og dermatolog i Head & Shoulders, Dr. Alia Ahmed, er en sunn hodebunn selve hemmeligheten bak et sunt hår.

­– Et sunt hår starter med en sunn hodebunn. Med en ren og sunn hodebunn vil håret ditt gro bedre, bli mer glansfylt og bli fritt for flass, forteller Dr. Ahmed.

Head & Shoulders har siden 60-tallet hatt et spesielt fokus på å forebygge og bekjempe flass. Deres spesielle piroctone olamine formel er kjent for å nære hår og hodebunn, rense for flass og skape en fuktet balansert hodebunn som hindrer fremtidig flass. Ifølge Head & Shoulders har formelen nå blitt enda bedre.

Disse produktene fra Head & Shoulders finner du i nesten alle KIWI-butikker.

Nye Head & Shoulders Microbiome Balance shampoo inneholder piroctone olamine, og er nå også tilsatt multivitaminene B3, B5 og E. Dette bidrar til å gjenopprette hodebunnens optimale fuktighet og beskytte mot flass. Ifølge Head & Shoulders vil du derfor både kunne reparere hodebunn og fjerne flass, i tillegg til å forebygge fremtidig flass og håravfall.