Tips til billig og bra hårpleie

Slik tar du vare på håret ditt i sommer

Hos KIWI finner du billig og bra produkter til alle hårtyper. Her er tipsene for deg som trenger ekstra beskyttelse, sliter med fett eller tørt hår – eller rett og slett ikke helt vet hva du trenger.

Sol, saltvann og strand er noe de fleste av oss foretrekker, men det er ikke det beste for håret ditt. KIWI har derfor samlet noen tips til hvordan du kan ta best mulig vare på håret ditt i sommer.

5 tips til hvordan du vare på håret om sommeren

  • Føler du ofte at håret blir tørt og flokete etter at du har badet i saltvann? Da er et godt tips å smøre håret inn med en god balsam før du går i vannet, da vil håret holde seg blank og fuktig etter et avkjølende bad.
  • Flett gjerne håret i en flette før du går på stranden, da forebygger du floker og slitasje på håret. Påfør gjerne en god balsam eller hårkur i tørt hår før du fletter det, da får håret behandling og beskyttelse gjennom dagen i varmen.
  • Skyll ut saltvann eller klorvann av håret etter at du har badet. Er det ikke ferskvannsdusj i nærheten, kan du fylle opp en vannflaske og bruke denne.
  • Når du kommer hjem fra stranden eller bassenget er det viktig at du vasker håret godt med produkter tilpasset ditt hår.

Hårpleieproduktene fra Aussie kommer fra solfylte Australia, og er laget for å ta ekstra godt vare på håret i sterk sol. Disse produktene finner du hos KIWI.
Hårpleieproduktene fra Aussie kommer fra solfylte Australia, og er laget for å ta ekstra godt vare på håret i sterk sol. Disse produktene finner du hos KIWI.

  • Husk alltid å bruke varmebeskyttende produkter når du skal føne, krølle eller bruke andre varme stylingverktøy på håret.

Hvilken hårtype er du?

Hva betyr det egentlig at sjampo, balsam og andre hårprodukter er tilpasset forskjellige hårtyper? I alle KIWI-butikker finner du hårprodukter til normalt, slitt, fint og fett hår, men hvordan vet du egentlig hvilken du skal velge?

Tørt hår

Har du tørt hår, vil du oppfatte håret ditt som stivt, trått og matt.

Sliter du med tørt hår?
Sliter du med tørt hår?

Fett hår

Opplever du håret ditt som flatt, tungt og glinsende? Da vil det havne under kategorien fett hår.

Sliter du med fett hår?
Sliter du med fett hår?

Normalt hår

Er håret ditt mykt, luftig og glansfullt, da vil det si at du har normalt hår.

Fet hodebunn, men tørt hår?

Mange opplever at de har fet hodebunn, men tørt hår i lengden. Dette er helt normalt og noe som ofte oppstår hos de som behandler håret med for eksempel bleking. Da er et godt tips å velge sjampo for hodebunnen og balsam for hårets lengder.

Helt normalt hår
Helt normalt hår

Husk å ikke vaske håret for ofte, dette kan gjøre hodebunnen din tørr. Det holder med å vaske håret et par ganger i uken. Hvis håret vaskes daglig, blir det ikke tid til å produsere nok talg til at hodebunnen får den pleien og fuktigheten den trenger.

Aussie – en hårpleieserie for alle hårtyper

Aussie er en hårpleieserie som er tilpasset alle hårtyperHårpleieproduktene kommer fra solfylte Australia og har vært på markedet siden 1979. Hårpleieserien er kjent for å være effektiv og kvalitetspreget, men likevel billig. Hos KIWI finner du Aussie Miracle Moist sjampo, balsam og hårkuren 3 Minute Miracle, hvor sistnevnte gir ekstra pleie til håret slik at det blir enda mykere og mer glansfullt.

Disse produktene finner du hos KIWI.