B&T-avtalen til KIWI

Tenk om du kunne droppet hver fjerde uke med mensen?

Har du noen gang regnet på hvor mange pakker med bind, tamponger og truseinnlegg du bruker gjennom livet på grunn av den månedlige «røde uken»? Det har vi gjort.

I snitt har kvinner mensen fra de er 13 til 51 år, totalt 38 år. Det er vanlig å blø i tre til sju dager. Hvis vi regner med at en normalperiode er på fem dager, vil gjennomsnittskvinnen har 456 menstruasjoner i løpet av livet. Totalt blir dette 2280 dager – eller litt over 6 år hvis vi regner sammenhengende dager(!).

Hvis du fikk velge, hadde du kanskje heller valgt å stå over hver fjerde uke med menstruasjon, enn å få hver fjerde pakke med bind, tamponger eller truseinnlegg gratis? Det er imidlertid bare sistnevnte vi i KIWI har mulighet til å hjelpe deg med. 

Så mange truseinnlegg, bind og tamponger bruker du

Hvor mye man blør, kan variere. Blant annet kommer det an på alder og prevensjonsmidler du bruker, men uansett vil truseinnlegg, bind eller tamponger være en nødvendighet de dagene det pågår. 

I begynnelsen og slutten av perioden kan det være greit å bruke truseinnlegg, så hver måned vil du sannsynligvis bruke omtrent seks truseinnlegg. Kjøper du en stor pakke med Always truseinnlegg (30 stk), kan den holde i fem måneder. I snitt trenger du dermed 91 pakker truseinnlegg frem til du når overgangsalderen. 

Velger du bind eller tamponger?

I snitt trenger du 526 pakker bind eller 570 pakker tamponger i løpet av livet.
I snitt trenger du 526 pakker bind eller 570 pakker tamponger i løpet av livet.

Når blødningene blir kraftigere, er det mange som velger å gå over til bind med eller uten vinger. Disse finnes i utallige tykkelser og varianter. Det anbefales uansett å bytte bind hver tredje eller fjerde time, så i snitt kan du regne med å bruke seks bind hvert døgn i fem dager hvis du foretrekker bind. Det blir totalt 30 bind i måneden  eller 13.680 bind i løpet av «livet». Velger du å bruke Always Ultra (26 stk), blir det 526 pakker totalt sett.

Det vanligste menstruasjonsproduktet er likevel tampongen, som brukes av omtrent 70 prosent av menstruerende kvinner i USA og Vest Europa. Hvis du skifter tampong omtrent hver sjette time, kan vi anta at du bruker fire tamponger i døgnet og dermed 20 tamponger per mensperiode. I snitt ender du da opp på 570 pakker med o.b tamponger, som er det mest kjøpte merket. 

Få 175 pakker gratis

Be om B&T-kortet neste gang du handler.
Be om B&T-kortet neste gang du handler.

Det er med andre ord ikke billig å ha mensen, men det er heldigvis mulig å spare en betydelig sum på denne utgiftsposten. 

Med B&T-avtalen gir nemlig KIWI deg hver fjerde pakke bind, tamponger og truseinnlegg gratis, og du kan mikse produkter og merker som du vil. Unntaket er First Price-produkter, som allerede er vårt billigste alternativ.

Hvis vi tar utgangspunkt i at du i snitt forbruker 700 pakninger med truseinnlegg, bind eller tamponger (siden mange foretrekker å veksle mellom bind og tamponger) i løpet av årene du menstruerer, kan du med B&T-avtalen til KIWI få 175 av disse helt gratis. 

(Dette er basert på dette regnestykket. Ditt faktiske forbruksmønster kan være annerledes enn vi har lagt til grunn her)

Avtalekortet er helt gratis, og du får det i kassen neste gang du handler.