Velg riktig tannbørste hos KIWI

Dette er forskjellen på tannbørster til voksne

Det finnes mange forskjellige typer tannbørster, og mange velger først og fremst på gammel vane. Her får du litt hjelp til å finne frem i hyllene.

Visste du at du sannsynligvis bytter tannbørste sjeldnere enn du selv tror?

Det anbefales at vi bytter tannbørste hver tredje måned, eller tidligere hvis du ser at tannbørsten er slitt. Men i snitt bruker nordmenn under to tannbørster hver i året!

Derfor må du bytte tannbørste

Når busten på tannbørsten spriker, blir ikke tannpussen like god. Plakket vil bli liggende igjen på tannoverflaten og over tid vil det kunne lage hull i tennene selv ved pussing to ganger om dagen som anbefalt.

Ikke glem å bruke tanntråd! Den dekker de siste 25 % av tennene som børsten ikke når!

Hos KIWI har du som voksen mange forskjellige tannbørster å velge blant. Skal du kjøpe tannbørste til barn, bør du lese denne artikkelen. Blant våre produkter finner du for eksempel tannbørstene fra Jordan.

Vi spurte om de kunne si litt om forskjellen mellom deres tannbørstevarianter som finnes i alle av KIWIs butikker:

Jordan Ultimate You Soft og Medium

Jordan Ultimate You får du i soft og medium børste.
Jordan Ultimate You får du i soft og medium børste.

Jordan Ultimate You Soft er en serie som består av 6 ulike tannbørster i friske, fluoriserende farger og med et kult design. Tannbørstene gir et godt grep, og den uthevede tuppen på busten sikrer god rengjøring av de bakerste tennene.

Jordan Expert Clean

Jordan Expert Clean.
Jordan Expert Clean.

Jordan Expert Clean tannbørste er det nyeste tilskuddet i Jordan-familien. Med sin avanserte bustkonstruksjon og Clean Tech™ spiralbust bidrar Jordan Expert Clean til effektiv rengjøring av tennene. Velg mellom soft og medium bust.

Jordan Clean Between Soft og Medium

Jordan Clean Between Soft og Medium.
Jordan Clean Between Soft og Medium.

Jordan Clean Between Soft eller Medium er en tannbørste med spisset bust som rengjør i dybden. De spissede, tynne fibrene kommer bedre til mellom tennene og mellom tenner og tannkjøtt. Busten er myk og skånsom, men rengjør likevel svært effektivt.