Velg riktig tannbørste hos KIWI

Slik velger du riktig tannbørste til barna

La tannbørstene vokse med barna, så får de minste en god opplevelse ut av den daglige tannpussen samtidig som tannbørsten er tilpasset deres behov.

Alle som er foreldre vet at det å pusse tenner på barna kan være to av dagens aller største utfordringer.

Med en tannbørste som er tilpasset barnas alder og behov kan du iallfall være sikker på at du får en god kvalitet på tannpussen - uten at vi kan love at det alltid vil gå som en lek.

Hos KIWI får du flere tannbørster tilpasset barn, blant annet tannbørsteserien Steps fra Jordan:

Tannbørsteserien Steps er utviklet for barn fra 0 til 9 år.
Tannbørsteserien Steps er utviklet for barn fra 0 til 9 år.

 

Tannbørste Jordan Step 1:

Jordan step 1 fra 0-2 år
Jordan step 1 fra 0-2 år

Jordan Step 0-2 år er tilpasset de aller minste barna og deres behov. Den har et lite hode med supermyk bust. Det fargede området på busten indikerer anbefalt mengde fluortannkrem. Den korte halsen forhindrer at børsten føres for langt inn i munnen.

Tannbørste Jordan Step 2:

Jordan Step 2 fra 3-5 år.
Jordan Step 2 fra 3-5 år.

Jordan Step 2 (3-5 år) er spesielt utviklet for å dekke behovene til barn i denne aldersgruppen. Det myke og runde børstehodet sørger for skånsom rengjøring av melketennene. En farget tannkremindikator sikrer påføring av optimal mengde fluortannkrem.

Tannbørste Jordan Step 3:

Jordan Step 3 fra 6-9 år.
Jordan Step 3 fra 6-9 år.

Jordan Step 3 (6-9) år har en rund og tett bust for optimal rengjøring av både melketenner og permanente tenner. Den har en integrert «solobørste» for å sikre best mulig rengjøring av jeksler og vanskelige områder mellom tenner og tannkjøtt.