Norges beste bleieavtale

Bleiebarn i hus? Vinn årets beste julegave!

Siden KIWI startet bleiekrigen for snart 20 år siden, har vi gitt bort rundt 300 millioner bleier gjennom KIWIs bleieavtale. Nå kan DU vinne gratis bleier gjennom hele 2020.

Julen nærmer seg med stormskritt, julegavelistene er kanskje lange, og lommeboken begynner å bli slunken. Hadde det ikke midt oppi dette vært deilig om du slapp å bruke penger på bleier hele det neste året? 

Enten du er høygravid, nybakt forelder eller allerede har godt innarbeidede bleierutiner, ønsker Pampers i samarbeid med KIWI å gi en heldig småbarnsfamilie en ordentlig hyggelig start på det kommende året:

Svar riktig på et bleiespørsmål, så er du med i trekningen av ett års gratis forbruk av bleier fra Pampers! (premien leveres i form av et gavekort fra KIWI til en verdi av 7000 kr). Delta i konkurransen her!

Vinneren trekkes 9. desember 2019.

Så mange bleier får du gratis

I løpet av det første året med babyen skifter vi i snitt bleier rundt 2500 ganger. Hvor mye billigere kan det egentlig bli, bare ved å bruke KIWIs bleieavtale?

Tar vi utgangspunkt i antall bleier i pakkene med Pampers Baby Dry størrelse 2 og 4, betyr det at du er på butikken for å kjøpe en pakke bleier over 90 ganger før babyen er ett år gammel.

Ber du om et elektronisk bleiekort i kassen neste gang du handler bleier hos KIWI, vil du i løpet av dette første året få i snitt 23 pakker, eller over 600 bleier, helt gratis.

Tar vi med at et barn i snitt bruker 5000 bleier i løpet av sine første 3 år, kan du mer enn doble dette antallet hvis du benytter deg av KIWIs bleieavtale hele veien (fordi det blir færre bleier i hver pakke når størrelsen går opp. Dermed kjøper du også flere pakker).

Og den aller beste nyheten? Det er det samme om du foretrekker Pampers- eller Libero-bleier. Med KIWIs bleieavtale får du uansett hver 4. pakke gratis.

Bleiene i LilleGo’-serien er KIWIs billigste alternativ, og er også en del av bleieavtalen.