TORO smaksrike baser

Jarle har brukt tid over grytene slik at du slipper å gjøre det

Hjemmelaget mat med ekstra god smak? TORO smaksrike baser passer perfekt både for de som liker å lage god mat, og de som ikke har så god tid til å gjøre det.

To år og tre kokker har det tatt for TORO å utvikle de beste smakene, som igjen har blitt til produktserien TORO smaksrike baser.

TORO supper og sauser har i flere tiår vært blant de mest populære produktene på middagsbordet, men med de nye basene har TOROs kokker tatt smaken flere steg videre fra posene.

– Vi har prøvd oss frem med en hel del nye råvarer, og brukt mye tid på å lage basene slik at de smaker skikkelig godt og autentisk, forteller produktutvikler Jarle Nygaard, som også har 12 års erfaring som kokk i restaurant- og hotellbransjen.

Kokk og produktutvikler Jarle Nygaard i TORO har vært med på å utvikle Smaksrike baser.

Ekte kraft og ekte grønnsaker

Har du en interesse for å lage og spise god mat, er du midt i målgruppen for de smaksrike basene. I stedet for at du skal bruke flere timer på å koke kraft til supper og gryteretter, har Jarle og hans kollegaer gjort jobben for deg. Slik får du tid til smakfull, hjemmelaget mat også på hverdagene.

– TORO smaksrike baser består av konsentrerte grønnsaker, krydder og konsentrert kraft som sammen utgjør smakskombinasjonen for hver enkelt rett. Til kraften blandes ulike ingredienser som kokes i en trykkoker og reduseres. Kraften, krydderet og grønnsakene blandes deretter forsiktig med solsikkeolje og stivelse for å bevare smakene i en paste, forklarer Nygaard. 

Mindre matsvinn

Thaisuppe er en rett som virkelig er i vinden for tiden. Følger du anvisningene på pakken, bruker du ifølge TORO-kokken kun 15 minutter på en ordentlig god thaisuppe med autentisk og spennende smak av krydder, kokosmelk og kyllingkraft.

– Du slipper å handle inn alle nødvendige råvarer for å få frem den ekte thaismaken, og unngår da også å eventuelt kaste råvarer som blir til overs. Du kan også enkelt lage din egen vri på suppen ved å tilsette grønnsaker, fisk eller kjøtt etter eget ønske, sier Jarle Nygaard.

Disse variantene av TORO smaksrike baser finner du i alle KIWI-butikker: Thaisuppe-base, Fiskesuppe-base, Bearnaise-base, Bolognese-base, Viltgryte-base og Fløtesaus-base.