Vegansk og bærekraftig

Disse skjønnhetsproduktene er også bra for kloden

Hår- og hudpleieserien Love Beauty and Planet er laget med litt ekstra omtanke. Målet er at produktene skal være bra både for deg og klimaet.

Love Beauty and Planet er en serie for deg som ønsker deg gode hår- og hudpleieprodukter utviklet med både deg og planeten i tankene.

– Produktene er veganske og produsert med økologisk kokosolje. Det er brukt plantebaserte, rensende ingredienser som er bra for hud og hår, sier merkevareansvarlig Line Relling Printzell.

Flasker laget av resirkulert plast

Flaskene til Love Beauty and Planet er laget av resirkulert plast.

De siste årene har etterspørselen etter veganske hudpleieprodukter økt også her i Norge. Love Beauty and Planet er et av flere eksempler på nye produkter som kun inneholder ingredienser fra planteverden og ikke er testet på dyr.

Også emballasjen til produktene er bærekraftig og klimavennlig. Både flasker og krukker er laget av 100 prosent resirkulert plast, og er dessuten 100 prosent resirkulerbare etter bruk.

Hos KIWI finner du Love Beauty and Planet i to serier – en rosa og en blå.

Love Beauty and Planet sjampo og balsamRose og palmesmør

Den rosa serien inneholder murmurusmør fra Murmurupalmen i Amazonas, en ingrediens som er kjent for å bevare fuktighet og gi glans. I tillegg inneholder den roseolje fra Rose Damascena Absolute. Rosene er håndplukket i Bulgaria og bidrar med en varm og feminin duft.

Sjampoen og balsamen i serien er perfekt for fargebehandlet hår. Produktene tilfører næring, som gjør at håret ser sunt og glansfullt ut.

Frisk og voluminøst 

Ønsker du mer volum og et sterkere hår, passer den blå serien godt for deg. Den består av kokosvann fra Filipinene og håndplukket Mimosa fra Marokko.

Kokosvannet er kjent for sine reparerende og beskyttende egenskaper, og sjampoen og balsamen i denne serien tilfører håret fuktighet og gir det styrke, volum og en frisk duft.

I den blå serien får du også kjøpt dusjsåpe og bodylotion som bidrar med lett fuktighet fra plantebaserte, rensende ingredienser.

I dagligvare selges produktserien eksklusivt i KIWI og de andre NorgesGruppen-butikkene.  

Den blå serien til Love Beauty and Planet fås også kjøpt hos KIWI.