Bra for hud, hår og klima

Unike hår- og hudpleienyheter i KIWI

Nyheten Love Beauty and Planet er et godt valg for deg som vil tenke både på kroppen og miljøet.

Love Beauty and Planet er en helt ny serie for deg som ønsker deg gode hår- og hudpleieprodukter utviklet med både deg og planeten i tankene. 

– Produktene er veganske og produsert med økologisk kokosnøttolje. Det er brukt plantebaserte, rensende ingredienser som er bra for hud og hår, sier merkevareansvarlig Line Relling Printzell.

Kan resirkuleres

Fordi flaskene og krukkene er laget av 100 prosent resirkulert plast, er de også et godt valg med tanke på miljøet. 

– De er for øvrig 100 prosent resirkulerbare etter bruk, og alle duftene inneholder ingredienser hentet på etisk vis, sier Relling Printzell.

Hos KIWI finner du Love Beauty and Planet i to serier – en rosa og en blå. 

Rose og palmesmør

Den rosa serien inneholder murmurusmør fra Murmurupalmen i Amazonas, en ingrediens som er kjent for å bevare fuktighet og gi glans. I tillegg inneholder den roseolje fra Rose Damascena Absolute. Rosene er håndplukket i Bulgaria og bidrar med en varm og feminin duft. 

Sjampoen og balsamen i serien er perfekt for fargebehandlet hår. Produktene tilfører næring som gjør at håret ser sunt og glansfullt ut .

Frisk og voluminøst

Ønsker du mer volum og et sterkere hår, passer den blå serien godt for deg. Den består av kokosnøttvann fra Filipinene og håndplukket Mimosa fra Marokko. 

Kokosnøttvannet er kjent for sine reparerende og beskyttende egenskaper, og sjampoen og balsamen i denne serien tilfører håret fuktighet og gir det styrke, volum og en frisk duft. 

I den blå serien får du også kjøpt dusjsåpe og bodylotion som bidrar med lett fuktighet fra plantebaserte, rensende ingredienser. 

I dagligvare selges produktserien eksklusivt i KIWI og de andre NorgesGruppen-butikkene.