SUNN PÅSKE MED KIWI:

Sunt smågodt er tilbake! Finn din nye favoritt her

Nå blir det ekstra morsomt å spise grønt! Rockefroskene er perfekte på farta, påsketuren og i matpakka som sunn snacks.

KIWI var først ute med nyheten «sunt smågodt» påsken 2017. Nå kommer hele serien i ny drakt, og med nye produkter. Rockefroskene er et friskt og sunt smågodt som skal gjøre det enklere for alle foreldre å få barna til å spise grønnsaker. Disse er også perfekte å ta med i sekken på påsketuren.

I tillegg til blåbær, tomater, minigulrøtter, snacks-agurker og søte snacks-paprika, får du nå to små smoothie-varianter med jordbær og tropisk smak. Smoothie-flaskene har perfekt størrelse til matpakken, og kan oppbevares i romtemperatur.

Billig smågodt til påsketuren

Det skal være enkelt og billig å ta med seg en boks eller to når du er innom butikken. I forbindelse med påsken vil alle produktene koste kun kroner 9,90 hos KIWI. Er du i tillegg KIWI PLUSS-kunde får du 15 % Trumf-bonus når du kjøper Rockefroskene.

Som KIWI PLUSS-kunde får du nemlig 15 % Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt. Bli KIWI PLUSS-kunde her.

KIWI er opptatt å tilby sunne og billige alternativer, og vi vet at mange er glade i våre småbegre med frukt og grønnsaker. Du finner alle Rockefroskene-produkter i samtlige 667 KIWI-butikker.

Bytter ut plast med papp

Rockefroskene erstatter produktene som du allerede kjenner som sunt smågodt, men denne gangen er begrene i papp og ikke plast. Lokkene er fremdeles i plast, så du kan se produktene du kjøper.

Dette er Rockefroskene-produktene:

Søte tomater 

Rockefroskene - søte tomater
Rockefroskene - søte tomater

Leken miks av røde og gule cherrytomater med deilig, søt smak. Tomat er kalorifattig, men rik på kostfiber og på vitamin C.

Den er også en god kilde til kalium.

175 g

Snacks-agurk

Rockefroskene - snacks-agurk
Rockefroskene - snacks-agurk

Snacks-agurk er en mindre og søtere agurk, og bruksområdet er akkurat som navnet tilsier.

150 g

Mini-gulrot

Rockefroskene - minigulrot
Rockefroskene - minigulrot

Mini-gulrot er knasende sprø, saftig og søt. Gulroten får den flotte fargen sin fra betakaroten, som den er svært rik på. Det er også mye kostfiber i gulrot, og den er både mager og kalorifattig.

175 g

Snacks-paprika

Rockefroskene - snacks-paprika
Rockefroskene - snacks-paprika

Dette er en søt og liten variant av paprika og egner seg derfor ypperlig som snacks. Den er også super i salater og som pynt. Smaken er søt, aromatisk og mild. Paprika er kalorifattig og full av kostfiber. Den er rik på både vitamin A (betakaroten) og vitamin C, og den er en kilde til vitamin B6.

150 g

Blåbær

Rockefroskene - blåbær
Rockefroskene - blåbær


Blåbær inneholder vitamin C og folat som bidrar til at immunforsvaret fungerer som normalt. En porsjon blåbær (100 g tilsvarende et beger) om dagen passer godt inn i et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Blåbær inneholder også mye kostfiber og er en kilde til vitamin E.

100 g

Smoothie

Rockefroskene - smoothie
Rockefroskene - smoothie

Padda sin smoothie har mest smak av jordbær. Pelvis sin smoothie har en frisk, tropisk smak. Begge er en god kilde til vitamin C og består av 100 % most og presset bær og frukt. Uten tilsatt sukker.

150 ml