Nyhet hos KIWI

Nå får du tre nye halvstekte brød til påskefrokosten

Fra og med påskeuken vil utvalget av halvstekte brød bli større i de aller fleste KIWI-butikker.

Den siste måneden har halvstekte brød og rundstykker blitt ekstra populært. Når store deler av den norske befolkningen spiser alle måltider hjemme, har vi også tid og mulighet til å kose oss litt ekstra. Da velger mange å kjøpe de halvstekte alternativene.

Fra påskeuken og frem til og med uke 17 får du derfor kjøpt tre nye varianter halvstekte brød fra Bakehuset til 27,90 kr per stykk hos KIWI:

  • Flerkorn halvstekt (780 gram)
  • Grovbrød halvstekt (750 gram)
  • Loff halvstekt (500 gram)

Bakehuset halvstekte formloff, grovbrød og flerkornsbrød selges kun hos KIWI.

Slik tilbereder du brødene

Flerkornsbrødet og grovbrødet har en holdbarhet på 6 dager i halvstekt tilstand, mens loffen kan oppbevares halvstekt på kjøkkenbenken i 4 dager.

Alle brødene steker du ferdig hjemme i 8-10 minutter i forvarmet varmluftsovn på 210 grader.

De halvstekte brødene vil være tilgjengelige i alle KIWI-butikker utenom Nord-Norge, ettersom Bakehuset dessverre ikke har lokale bakerier i denne landsdelen.

Ingen grunn til at ikke påskefrokost eller -lunsjen ikke skal bli dagens høydepunkt!