Alt til sommeren billig hos KIWI

Slik lager du gatas kuleste pølsefest

Sommer og fri er en strålende anledning til å invitere gjengen på fest. Gjør det enkelt og kult med en pølsefest og et stort utvalg av spennende tilbehør.

De siste årene har det virkelig skjedd saker og ting i pølsedisken. Aldri har utvalget vært større i din lokale butikk, samtidig har stadig flere pølsevarianter fått nøkkelhullmerking.

- Mye har skjedd på pølsefronten de siste årene. I tillegg til at det har kommet flere pølser på markedet med et lavere fettinnhold, er også saltinnholdet i pølsene kraftig redusert, sier fagsjef Tom Skjekkeland i Nortura, som lager pølser fra Gilde og Prior.

Alle deres pølser lages også uten melk, etter ønske fra forbrukerne (med unntak av ostepølser). 

Stort pølseutvalg 

Bildetekst: Alle pølser fra Gilde og Prior lages uten melk. Big Grill er en av sommerens nyheter, der Gilde har hentet inspirasjon til smakene fra USA.

Bildetekst: I KIWIs egen pølseserie finner du mange spennende nyheter, inkludert vegetarpølser.

Det beste tilbehøret til pølser

Det som er det fine med pølser, er at du kan skape utallige retter bare ved å endre på tilbehøret. Til sommerfesten er det en god idé å kjøpe inn et utvalg forskjellige pølser, og så kombinere disse med godt tilbehør som kan gjøres klart på forhånd. Eller kanskje alle gjestene kan ta med seg et tilbehør hver?

Lenger ned finner du oppskrifter på tilbehør som passer godt til pølsefesten: