DNT 150 år 21. januar

Velkommen til verdens største utebursdag!

Marius Dalseg Sætre/DNT

Den Norske Turistforening (DNT) feirer 150 år i 2018, og inviterer derfor til verdens største utebursdag på Kom deg ut-dagen søndag 21. januar.

KIWI er stolt samarbeidspartner med DNT, og har siden 2016 vært sponsor av Kom deg ut-dagen. Dette er Norges nasjonale turdag, som arrangeres to ganger i året.

I år er det en ekstra spesiell dag: 21. januar 1868 ble foreningen stiftet – og det blir derfor en heidundrende feiring landet rundt på 150 årsdagen.

I år arrangeres det rundt 150 utebursdager, med rundt 40 000 små og store bursdagsgjester. Denne dagen håper både DNT og KIWI på rekordoppmøte! Uansett er vi ganske sikre på at dette blir verdens største utebursdag.

DNT inviterer til verdens største utebursdag 21. januar. FOTO: Marius Dalseg Sætre/DNT
DNT inviterer til verdens største utebursdag 21. januar. FOTO: Marius Dalseg Sætre/DNT

Finn ditt nærmeste arrangement

KIWI vil være til stede på flere av arrangementene, blant annet på hovedarrangementet på Sognsvann. Der vil vi dele ut varm blomkålsuppe til alle bursdagsgjestene.

På alle arrangementene står de lokale DNT-foreningene og andre samarbeidspartnere klare til å lede både barn og voksne gjennom bursdagsleker, natursti, bålkos, konkurranser, turer og mye mer!

Bli med på mange morsomme og familievennlige aktiviteter. Foto: Marius Dalseg Sætre/DNT
Bli med på mange morsomme og familievennlige aktiviteter. Foto: Marius Dalseg Sætre/DNT

Vinn flotte premier

Også tursjokoladen Kvikk Lunsj er naturligvis med på å feire når Norges største og eldste turforening fyller år. I samarbeid med KIWI deler de ut flere flotte premier i en konkurranse her på KIWI.no i anledning utebursdagen!

Alt du må gjøre for å vinne enten et par Kvikk Lunsj-ski, pledd eller sitteunderlag, er å svare på dette spørsmålet innen fredag 19. januar: