Økologisk og glutenfri havregryn hos KIWI

Vinn drømmedag med Olaf Tufte

Kornbonde, konkurranseroer og olympisk mester Olaf Tufte ble oppfostret på havregrøt. Hvis du også kan noe om havre, kan du og en venn vinne en drømmedag på Tufte gård.

- Min familie og jeg er oppvokst på havre, og vi dyrker havre på Tufte gård. Havregrøt eller havregryn gir meg den energien jeg trenger for en god start på dagen, forteller Olaf Tufte.

I tillegg til å være kornbonde, har han vunnet til sammen fire olympiske medaljer og blitt verdensmester i roing to ganger. Denne høsten skal han nok en gang delta i et verdensmesterskap - og etter dette kan det være din tur til å møte ham!

To vinnermuligheter

I samarbeid med havregrynprodusenten Møllerens skal nemlig KIWI gi bort en «drømmedag» til fire heldige vinnere - to av dem i en konkurranse på Facebook, og de siste to her (to vinnere får ta med seg en venn hver). Deltar du begge steder, øker du med andre ord vinnersjansene dine!

Premien vil bli gjennomført i løpet av høsten, og avhenger av at dere kan møte på Tufte aktivitetsgård utenfor Horten i Vestfold (dato vil bli avtalt nærmere, deltakerne må besørge transport selv). Dere vil få en hel dag med fysiske aktiviteter, mye lek og moro sammen med Olaf Tufte.