Alt til jul får du billig hos KIWI

Vinn hele julehandelen fra TINE og KIWI!

Bli med på TINE og KIWIs store julekonkurranse! To heldige kunder kan vinne hvert sitt gavekort på 5000 kroner til årets julehandel hos KIWI.

TINE og KIWI deg muligheten til å vinne hele julemiddagen (og mer til) i en konkurranse her på KIWI.no! TINE deler ut to gavekort på 5000 kroner, som to heldige kunder kan bruke på julehandelen hos KIWI.

Vinnerne trekkes ut og kontaktes via e-post mandag 17. desember. På KIWIs Facebook-side gir vi bort ytterligere ett gavekort - så her har du hele tre sjanser til å vinne alt du trenger til jul!

Alt du må gjøre for å delta i konkurransen her på KIWI.no, er finne riktig løsning på Fjøsnissens julerebus, som du finner her.

Du må være over 18 år for å delta i konkurransen. Vi trenger navn og e-postadresse for å få kontakt med deg hvis du vinner, men informasjonen vil ikke bli brukt til noe annet enn dette.

Grøt til nissen

I gamle dager trodde man at det brakte ulykke å ikke sette ut grøt til nissen, og tradisjonen henger fortsatt igjen. I 2009 viste en markedsundersøkelse at rundt 400 000 nordmenn satte ut en grøtskål til nissen. 

Kilde: Wikipedia