KIWI har alt du trenger til jul

Lukten av jul trenger ikke koste mye

Vi hjelper deg med å spare tid på julehandelen, samtidig som inspirasjon fra vårt store julehefte kan gjøre desemberdagene litt mindre hektiske.

Alle har sin jul og sine preferanser til julemiddagen, men visste du at du finner alt du trenger hos KIWI, enten det er ribbe, pinnekjøtt, torsk, lutefisk eller noe helt annet som står på menyen?

Hvorfor gjøre julehandelen komplisert og dyr når du kan få alt du trenger kjapt, enkelt og billig hos KIWI, tenker vi.

Få gratis julehefte fra KIWI

For å gjøre julemåneden enda mindre stressende for deg, har vi samlet alle våre beste juleoppskrifter i et eget hefte. Det kan du hente gratis i din nærmeste KIWI-butikk, eller finne alle oppskriftene og enda mer inspirasjon her på KIWI.no.

Kanskje kan oppskriftene våre inspirere deg til å teste en ny vri, enten til hovedretten eller tilbehøret. Eller hva med å teste ut vår nye favoritt: Den 8. julekaken?

Vi gir deg oppskriften på den 8. julekaken. Vil du prøve?
Vi gir deg oppskriften på den 8. julekaken. Vil du prøve?

Stadig flere ønsker seg også alternative gaver til jul. Matgaver har alltid vært en sikker vinner, og i juleheftet til KIWI får du flere forslag til gaver du kan lage og gi bort.

Her er alle juleoppskriftene

Er du klar for å slippe lukten av jul inn i huset? Få en oversikt over alle oppskriftene her, eller gå rett til følgende kapitler:

God jul, så sees vi på KIWI!