Lukten av jul får du hos KIWI

Vinneren er kåret: Pinnekjøtt er lukten av jul!

Foto: Aina C. Hole/Sporenstrek

Gjennom hele desember har våre kunder stemt på sin favoritt-julelukt her på KIWI.no. Blant tolv finalister var det pinnekjøtt som til slutt gikk av med seieren.

Hva er lukten av jul for deg? Det spurte vi dere om tidligere i desember, og resultatet av den uhøytidelige kåringen er nå klart:

Én fjerdedel av oss mener at pinnekjøtt er den beste lukten av jul. Rett bak følger lukten av ribbe, som fikk 20 prosent av stemmene. 

Vårt pinnekjøtt er testvinner

Da passer det jo ekstra godt at VG kåret pinnekjøtt av Høgfjellslam som vinneren av sin store pinnekjøtt-test i år – testvinneren får du kun kjøpt hos KIWI. Også Gilde pinnekjøtt på andreplass finner du i butikkhyllen hos oss.

Er du mer en ribbe-person enn pinnekjøtt? Vi har laget en liten guide til deg for hvordan du velger riktig ribbe, og en oversikt over utvalget hos KIWI. Alt du trenger til julemiddagen får du nemlig billig hos oss. 

Pinnekjøtt av Høgfjellslam er best i test i VGs store julemat-test. Pinnekjøttet får du kun kjøpt hos KIWI.
Pinnekjøtt av Høgfjellslam er best i test i VGs store julemat-test. Pinnekjøttet får du kun kjøpt hos KIWI.

Flere populære julelukter 

Også juletre, klementiner og julebakst klatrer høyt opp på favorittlisten, men altså ikke helt til topps. Totalt fikk vi inn nesten 5000 stemmer.

Her kan du lese mer om de tolv forskjellige juleluktene som var med i «lukten av jul»-kåringen. Kanskje får du noen tips til hvordan du kan få huset til å lukte ekstra godt av jul nå i den siste innspurten?

God jul fra alle oss i KIWI!