En god julefrokost begynner med et godt brød. Her får du fem smakfulle tips til hva du kan fylle frokostbordet med.
Har du invitert dine nærmeste til julefrokost i år og trenger litt inspirasjon til hva du skal servere? Tar du utgangspunkt i saftige og gode brød fra serien Bakerens Utvalgte fra Bakehuset, har du en god basis for julepålegget. Disse finner du i alle KIWI-butikker, utenom i Nord-Norge.
Noen liker sylte, mens andre liker juleskinke. Et rikt utvalg av pålegg og tilbehør hører med til en tradisjonell julefrokost, så er det lett for alle å finne noe de liker. Kombiner gjerne med forskjellige smaker for en mer spennende frokost. Her får du fem tips til hva du kan fylle frokostbordet med.
1. Kornbrød med eggerøre og røkelaks
Kornbrød med eggerøre og røkelaks.
Dette trenger du:
- Bakerens Utvalgte Kornbrød
- Røkelaks
- Eggerøre
- Gressløk
2. Speltbrød med rødbetsalat og sylte
Dette trenger du:
- Bakerens Utvalgte Speltbrød
- Sylte
- Rødbetsalat
- Timian
3. Sesam & Solsikkebrød med julepostei
Dette trenger du:
- Bakerens Utvalgte Sesam & Solsikke
- Julepostei
- Røde epler
- Svisker
- Timian
4. Kornbrød med grov sennep og juleskinke
Dette trenger du:
- Bakerens Utvalgte Kornbrød
- Juleskinke
- Grov sennep
- Rødbeter
- Klementin
- Timian
5. Sesam & Solsikkebrød edamerost og røde druer
Dette trenger du:
- Bakerens Utvalgte Sesam & Solsikke
- Edamer
- Røde druer
Trenger du mer inspirasjon? Se Christer Rødseths komplette liste over hva han fyller julefrokostbordet med her