Få rabatt på julekort med KIWI PLUSS

Disse julekortene gleder både din familie og noen som virkelig trenger det

Hver jul fylles postkasser opp med personlige fotokort fra familie og venner. Hva med å bruke årets julekort til å støtte UNICEF i samme slengen?

I mer enn 60 år har UNICEF solgt julekort, og i lang tid var dette en av de viktigste inntektskildene for organisasjonen som arbeider for å hjelpe barn over hele verden.

De siste årene har vi også tilbudt fotokort, der du kan sette inn dine personlige bilder i julekortet. Samtidig støtter du UNICEFs viktige arbeid for barn, forteller Odd Bjørnerud i UNICEF Norge.

Eksklusiv rabatt for KIWI PLUSS

Den som mottar julekortet vil se at kortet du har sendt er verdifullt for flere. For UNICEF er verdien av ett julekort nok til én energimatpakke for underernærte barn. 50 julekort kan med andre ord bety 50 måltider til barn som virkelig trenger det.

Som KIWI PLUSS-kunde vil du i hele november få 20 prosent rabatt ved bestilling av UNICEFs fotokort til jul. Du finner en unik rabattkode i nyhetsbrevene fra KIWI denne måneden.

Fortsatt ikke KIWI PLUSS-kunde? Registrer deg enkelt og helt gratis her.

KIWI og UNICEF

KIWI har vært signaturpartner til UNICEF siden 2010, og vi har flere prosjekter gående sammen. Tidligere har vi sammen bygget 20 skoler på Madagaskar, og de siste årene har vi sørget for rent vann i de samme områdene. Også KIWIs kunder kan være med å bidra: Ved å kjøpe en flaske Isklar med UNICEF-logo på, går 2 kr fra hver flaske direkte inn i UNICEF og KIWIs vannprosjekt på Madagaskar.

Du kan lese mer om vårt samarbeid her.