• TV

Alle har sin jul, og for Henrik har det i alle år vært mormor som har laget pinnekjøtt-middagen. Vi var med da 23-åringen bestemte seg for å gi mormor en skikkelig overraskelse som takk for alle de gode minnene!

Vi har alle noen ting som vi rett og slett ikke klarer oss uten i julen. For noen er det den deilige lukten av nybakte pepperkaker, mens for andre er det kanskje den ene julefilmen du ser hvert år.

For studenten Henrik (23) blir det ikke jul uten en av hans aller nærmeste, nemlig mormor Kari.  

Ønsker å glede Mormor

Henrik (23) ønsket å gi en hyggelig juleglede til mormor, som alltid har stilt opp for ham.
Henrik (23) ønsket å gi en hyggelig juleglede til mormor, som alltid har stilt opp for ham.

Henrik og mormor har alltid hatt et nært forhold til hverandre, og siden Henrik var liten har de tilbragt mye tid sammen. Gjennom årene har hun vært fungerende dagmamma, nabo og en solid støttespiller i hverdagen. Det er mormor han ringer hver gang det har skjedd noe fint, eller oppsøker hvis han trenger trygghet og trøst.

De har rett og slett et urokkelig bånd, og i år ønsker derfor Henrik å gjøre ekstra fint for mormor til jul. 

En kjølig novemberdag bestemmer han seg for å overraske henne med det aller beste de begge vet om til jul, nemlig pinnekjøtt. I familien deres er det alltid mormor Kari som pleier å stå for pinnekjøttet, og det betyr derfor ekstra mye for Henrik å kunne gi henne akkurat dette.

Se i filmen øverst på siden hvordan det gikk da Henrik overrasket mormor!

Henrik og mormor har alltid hatt et helt spesielt bånd.
Henrik og mormor har alltid hatt et helt spesielt bånd.