Same procedure as last year:

KIWI billigst i VGs julematbørs

KIWI har atter en gang blitt kåret til julens billigste lavpriskjede av VG.

VG har sjekket prisene på julemat hos lavpriskjedene KIWI, Extra og Rema. VGs journalister gjennomførte to handlerunder på forskjellige dager for å sammenligne prisene på 32 julematvarer.

KIWI kommer best ut i begge pristestene, og kåres til vinneren av VGs julematbørs – akkurat som i fjor. 

KIWI har dermed vunnet fire av de fem siste matbørsene til VG.

– KIWI skal alltid være billigst, enten det er hverdag eller høytid. Det er alltid hyggelig når prisundersøkelser bekrefter at vi er billigst, slik fire av de fem siste matbørsene i VG har gjort, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

I VGs første prissjekk den 10. desember, kom KIWIs totalsum på 1646,57 kroner, hele 170 kroner billigere enn dyreste konkurrent.

I 12. desember-handlekurven ble totalsummen hos KIWI 1502,71 kroner, 144 kroner kroner billigere enn to dager tidligere. Nedgangen skyldes den beinharde konkurransen på julevarene.

– Vi skal være billigst

KIWIs prisløfte til deg er «Vi gir oss aldri på pris!». Det er et løfte vi skal holde. Og selv om vi har vunnet VGs julematbørs, tar vi ingen pauser:

– Vi er stolte av å være kjeden som presser prisene ned, og det skal vi fortsette med i 2019. Vi gir oss aldri på pris, og skal kjempe for at alle kunder i hele landet får den billigste maten hos oss, sier KIWI-sjefen Bjørkøy.

Og en liten ting til: Som KIWI PLUSS-kunde får du 15 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt på våre allerede lave priser.