Nyhet fra Imsdal

Slik kan du drikke godt til jul helt uten sukker og kalorier

Akkurat i tide til jul kom nylanseringen av Imsdal med smak. Med en helt ny oppskrift får du nå naturlige smaker uten tilsatt sukker eller annen søtning.

Julen nærmer seg med stormskritt, og med det kommer det mye fet mat og sukkerholdig drikke. Det er helt greit å kose seg litt ekstra nå i desember, men på noen områder går det an å være litt lur.

Det er nemlig veldig lett å få i seg hundrevis av kalorier bare gjennom drikkevalget. Nå kan du imidlertid få Imsdal med smak av sitron hos KIWI, helt uten sukker og kalorier.

Først på markedet

- Ringnes har en langsiktig visjon om å gjøre alkoholfri drikke sunnere frem mot 2022. En viktig del av dette er å minimere sukkeret i våre produkter, sier Leif Skålevik i Ringnes.

Mange opplever ikke vann med smak som sunt, ettersom det tradisjonelt sett inneholder naturlig sukker fra fruktkonsentrat.

- Vi har nå klart å utvikle et smaksatt vann helt uten sukker eller søtning, og har som første aktør lansert dette på det norske markedet i 2017, forteller Skålevik. 

Friske smaker

I nye Imsdal med smak kommer den naturlige fruktsmaken fra aroma i stedet for fruktkonsentrat, noe som gjør at vannet nå er helt uten både sukker og tilsetningsstoffer.

I alle 654 KIWI-butikker får du kjøpt Imsdal med smak av sitron. Ønsker du å gå for en alkoholfri jul, er dette et smart og sunt alternativ.