Slik kan du spare litt ekstra penger i julen

I KIWI jobber vi hver dag for å presse prisene, fordi vi skal være Norges billigste lavpriskjede. I jula er det ofte mye som skal handles, og vi vil derfor sørge for at du får en så billig mulig jul som mulig, ved å handle KIWI. Her får du en oversikt over julevarene vi presser prisene på, hvordan du kan spare penger ved å bruke opp restemat etter julens måltider. Vi har også samlet lure julegavetips, tips som du enkelt og billig kan ta med deg neste gang du handler, eller som kan gjøre en forskjell for noen som virkelig trenger det.

Se årets julepriser hos KIWI

I KIWI kan du velge mellom billige, billigere og de billigste alternativene. Våre billigste alternativer får du fra First Price og Eldorado, med like god smak og kvalitet som andre billige produkter. I julen presser vi prisene på en rekke juleprodukter, slik at du skal få merke at vi skal være Norges billigste lavpriskjede.

Slik sparer du penger på julehandelen

Lommeboken kan fort bli tom i desember. Ved å planlegge smart slipper du å handle mer mat enn du faktisk trenger. Se våre fem beste tips her. 

Slik sparer du penger ved å bruke opp julerestene

Selv med god planlegging kan det bli rester igjen etter julemiddagen. I følge mesterkokk Christer Rødseth trenger det likevel ikke være vanskelig å bruke opp restene. Her får du Christers beste tips for julerestene.

Smarte julegavetips til hele familien

Her får du tips til julegaver til kjæresten, mor, far, besteforeldre, eller store og små barn. Og det beste er at alt kan kjøpes i din lokale KIWI-butikk. Enkelt og greit! 

Lag julekalenderen selv

Her er vårt tips til en fiks ferdig pakkekalender der du får kjøpt alle de 24 gavene for under 500 kroner i din nærmeste KIWI-butikk.