Alt til jul billig hos KIWI

Triksene for å spare ekstra penger på julehandelen

Lommeboken kan fort bli tom i desember. Ved å planlegge smart slipper du å handle mer mat enn du faktisk trenger. Se våre fem beste tips her.

Desember er favorittmåneden for mange, og det at mange av oss betaler halv skatt av inntekten før jul, gjør at mange har mer å rutte med. Men for mange forsvinner ofte pengene like fort ut av kontoen som de kom inn. Særlig når det skal handles julegaver, julemat og julekos for hele familie - og gjerne noen gjester også.

Her er våre beste tips til hvordan du ved å handle smart får pengene til å strekke til litt ekstra.

1. Start tidlig

På den måten kan du planlegge nøye hva du faktisk trenger, og når du må handle det inn. Planlegging og lister gjør det letter å ha kontroll, ogå å unngå unødvendige og dyre impulskjøp.

2. Handle der det er billigst

Det skal alltid lønne seg å handle hos KIWI, for vi har gitt et løfte om at vi aldri skal gi oss på pris. Med KIWI Prissjekk tar vi hver uke en nøye gjennomgang av varer hos lavpriskjedene Rema 1000 og Coop Extra. Som kunde i KIWI skal du være trygg på at vi setter ned prisen tilsvarende, eller enda lavere, når våre konkurrenter setter ned sine priser eller kjører kortvarige tilbud.

Vi har også lansert KIWI Prislås, for at du som kunde skal være trygg på at alle varer med KIWI Prislås vil holde seg lave, eller gå enda lavere.

I KIWI gir vi oss aldri på pris!

 3. Planlegg frokost, lunsj og middag

Handler du hver dag kan du risikere å bruke mye penger på mat. Ved å planlegge ukemenyen kan du unngå å kaste mat. De samme grønnsakene kan for eksempel brukes som tilbehør i flere middager. Har du rester til overs, kan de være gull verdt dagen etter. Det finnes nemlig mange muligheter med restemat, se bare her. 

4. Ikke kjøp mer enn du trenger

Mange blir fristet av tilbud som «3 for 2», men trenger du egentlig tre pakker av? Hvis du kjøper noe du ikke hadde tenkt å kjøpe i første omgang, eller kjøper mer enn du kommer til å bruke opp, har du ikke spart penger. I jula er det også fort gjort å bli litt matlei av de tyngre middagene, derfor kan det være lurt å tenke litt ekstra gjennom handlelisten før du drar i butikken.

5. Bruk bonusmulighetene dine

KIWI PLUSS-kundene får 15 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt, i tillegg til 1 % Trumf-bonus på alle andre varer. Bonusen du har spart i løpet av året er en gylden mulighet for julehandelen! Bruk bonusen på årets julehandel, og spar opp ny bonus med innkjøpene du gjør underveis. Om du ikke allerede er KIWI PLUSS-kunde, kan du bli det her. KIWI PLUSS er uforpliktende og helt gratis.