Har du sjekket Trumf-kontoen din i det siste?

400 bonusmillioner søker eiere!

Foto: iStock/Getty Images

Det høyeste beløpet én kunde har stående er 57.357 kroner! Penger som sannsynligvis kan komme godt med etter ferien.

Gikk det litt mer penger i løpet av ferien enn du hadde planlagt? Da kan det være lurt å sjekke Trumf-kontoen. Per dags dato står til sammen hele 387 bonusmillioner oppspart hos våre kunder.

- Det ligger en fin sum og venter på våre kunder med Trumf-kort. Det kan jo være en hyggelig overraskelse nå som hverdagen venter, sier Kristine Aakvaag Arvin, kommunikasjonssjef i KIWI.

Det gratis fordelsprogrammet Trumf gir medlemmer 1 prosent av summen de handler for i bonus. KIWI PLUSS-kunder får i tillegg 6,5 prosent ekstra bonus – totalt 7,5 prosent, på all fersk frukt og grønnsaker.

Ei krone her og ei krone der...

På Trumf-kontoen hos kunden som hittil har spart mest, står intet mindre enn 57.357 kroner! Er det lenge siden sist du sjekket kontoen din?

- I så fall vil vi oppfordre til å ta en titt. Det er ingen grunn til at de skal stå på Trumf-kontoen. Vi ønsker at pengene skal tas ut, og at våre kunder skal få glede av det de har spart opp gjennom sine handler hos KIWI, fortsetter Arvin.

Mange muligheter

Bonussjekken med oppspart Trumf-bonus kan brukes til å betale hele eller deler av handlesummen, du kan også ta den ut i kontanter.

I tillegg har du muligheten til å overføre hele eller deler av saldoen til SAS EuroBonus-poeng.

- Det er altså ingen grunn til å la bonuspengene stå glemt vekk på Trumf-kontoen, avslutter Arvin.