Hva er KIWI PLUSS?

Alt du trenger å vite om KIWI PLUSS

Hvorfor i all verden skal du bli Trumf- og KIWI PLUSS-kunde når det uansett er så billig å handle på KIWI? Og er det virkelig helt gratis?

Svaret på det siste spørsmålet er definitivt «ja». Det koster deg ingenting, og det eneste som skjer er at du sparer penger når du handler.

Fordelen med å være Trumf- og KIWI PLUSS-kunde er at du kan være trygg på at du alltid handler billig mat. Vi i KIWI sjekker prisene hos lavpriskonkurrentene hver eneste dag, slik at vi skal være minst like billige. I tillegg får du 15 prosent Trumf-bonus på all frukt og grønt som KIWI PLUSS-kunde, og 1 prosent Trumf-bonus på alle andre varer.

Hvordan funker dette egentlig?

  1. Du registrerer deg gratis her.  Alle KIWI PLUSS-kunder blir automatisk Trumf-medlem, og får samtidig alle fordelene og bonusen som hører med, helt gratis. Ved å registrere bankkortet slipper du å bruke et ekstra bonuskort når du betaler i kassa, og bonusen din går rett inn på Trumf-kontoen.
  2. Du handler som vanlig. Kanskje kjøper du mer frukt og grønnsaker enn før, både fordi det er billig, sunt og godt, men også fordi du får ekstra mye i bonuskroner for dette.
  3. Du logger inn på din side for å sjekke saldo. Der kan du også velge om du vil overføre pengene til brukskontoen din eller til SAS Eurobonus, eller la de bli stående og vokse i fred.

Så da kommer det store spørsmålet: Vil du handle billig mat hos KIWI, eller enda billigere mat hos KIWI? 

Bli KIWI PLUSS-kunde her, eller oppgrader ditt eksisterende Trumf-medlemskap her.