KIWI PLUSS-bonusen øker og øker

Går du glipp av din andel?

Foto: iStock

Hver eneste dag sparer KIWIs kunder over 750 000 kroner i total bonus, og dere handler sunnere enn noen gang før!

Tro det eller ei, men vi i KIWI synes det er kjempestas å kunne gi så mye penger tilbake til kundene våre. For det betyr jo at vi hver dag kommer nærmere det store målet: Å gjøre Norge sunnere!

Hittil i år har den totale bonusen vokst til over 180 millioner kroner. Av dette kommer over 55 millioner kroner fra KIWI PLUSS-bonusen på frukt og grønt. Du går vel ikke glipp av din andel?

Registrer deg gratis som KIWI PLUSS-kunde i dag og få 7,5 % bonus på all frukt og grønt, i tillegg til 1 % på alle andre varer. Er du allerede Trumf-kunde kan du oppgradere enkelt her.

750 000 bonuskroner hver dag

Bryter vi ned tallene ytterligere, viser de at kundenes oppsparte bonus øker med over 750 000 kroner hver eneste dag!

Disse pengene går rett tilbake på bonuskontoen til de som er KIWI PLUSS-kunder, og der kan du gjøre akkurat som du selv vil med pengene. Flere overfører de til brukskontoen og handler mat for dem, andre kjøper seg ny sofa. Enkelte kjøper seg kanskje ekstra Eurobonus-poeng hos SAS, mens noen velger å la pengene bli stående og vokse i fred.

400 millioner søker eiere

Faktisk står det over 400 millioner bonuskroner og venter hos Trumf, blant dem er det et titalls KIWI-kunder som har over 50 000 kroner stående. Kanskje én av dem er deg?

For å sjekke hvor mye du har i saldo, kan du logge deg inn på din side, eller se på saldoen som står øverst til høyre i nyhetsbrevet du mottar fra KIWI.