Hvor sparer du mest penger?

Test av fordelsprogrammene: Du sparer mest med KIWI PLUSS!

Smartepenger.no har gjort en sammenligning av alle fordelsprogrammene i dagligvarebransjen. Konklusjon: Du sparer mest med KIWI PLUSS!

Vil du spare penger når du handler, lønner det seg ofte å knytte seg til de forskjellige butikkenes bonus- eller rabattordninger.

Men hos hvilken dagligvarekjede kan du spare mest? Det ville smartepenger.no finne ut, og de har derfor laget en kalkulator for dagligvarebonuser, der de har regnet ut hva de forskjellige bonusene eller rabattene vil bli ut ifra et årlig forbruk.

KIWI PLUSS gir deg mest tilbake

Her er ikke de månedlige TrippelTrumf-torsdagene hos KIWI tatt med, der du får 17 % frukt og grønt-bonus og 3 % bonus på alle andre varer.

Men likevel ender KIWI PLUSS opp som vinner av testen!  Du sparer med andre ord mest på å være KIWI PLUSS-kunde og få 15 % frukt- og grønt-bonus og 1 % bonus på alle andre dagligvarer hver eneste gang du handler. Det er på våre allerede lave priser.

Flere tusen kroner i året 

I Smartepenger.no sitt eksempel sparer du 2000 kroner i året med KIWI PLUSS, men dette er med et ganske beskjedent handlebudsjett på 50.000 kroner i året. Ifølge Statens institutt for forbruksforskning (Sifo)sine tall, trenger en gjennomsnittlig familie med to små barn 80.000 kroner i året på et dagligvarebudsjett – i realiteten bruker nok de fleste enda mer.

Det er med andre ord flere tusenlapper å spare på å aktivere KIWI PLUSS-bonusen din.

Hver dag deler KIWI ut nesten 900.000 kroner i bonus. I 2016 fikk våre kunder tilbake 300 millioner kroner!