Endring i fordelsprogrammet KIWI PLUSS

Fra mandag 26. september 2022 endres fordelsprogrammet KIWI PLUSS, og du vil ikke lenger få 15 prosent bonus på fersk fisk. Men du skal selvsagt fortsatt kunne handle fisk billig i KIWI. Vi har derfor satt ned prisen på vårt mest solgte fiskeprodukt fra samme dag. Du får også fremdeles 15 prosent bonus på alle ferske frukt og grønnsaker.

Formålet med bonusen på fersk fisk var at flere kunder skulle ta sunnere valg og handle fersk fisk i KIWI. Det viser seg nå at dette ikke har gitt ønsket resultat over tid. Vi så en god effekt i starten, men nå har denne flatet ut. Derimot ser vi stor effekt på fiskesalget når vi senker hylleprisen på fiskeproduktene, og derfor gjør vi det nå. Vi velger å bruke mer penger på lavere priser enn å gi det i fiskebonus. I stedet for å gi bonus, vil vi presse hylleprisen fremover. Målet er å ha så gode priser på fisk og andre varer at det alltid lønner seg å handle hos KIWI for alle.

Alle våre 1,9 millioner KIWI PLUSS-kunder vil fortsatt få 15 prosent bonus på all fersk frukt og grønt og 1 prosent bonus på alle andre dagligvarer. På Trippel-Trumf Torsdag får man fortsatt 17 prosent bonus på all fersk frukt og grønt, og 3 prosent på alle andre dagligvarer.