Sandra (27) brukte Trumf-bonusen på papegøye-operasjon

Hvert år sparer KIWI PLUSS-kunder millioner av kroner i Trumf-bonus. Men hvordan brukes alle disse pengene? Vi spurte KIWI-kundene, og her er noen av svarene vi fikk.

I november fikk Sandra Nathalie Larsen (27) fra Hobøl i Østfold en papegøye, nærmere bestemt en blåstrupet conune. Den eksotiske fuglen har fått navnet Lille My, siden Sandra mener den har forbausende lik personlighet som Lille My fra Mummitrollet-bøkene.

– Lille My er verdens mest kosete fugl! Vi har knyttet et sterkt bånd, sier Sandra.

Nylig ble Lille My syk, og det var behov for nyreoperasjon. Talgkjertelen – som papegøyer bruker til å smøre fjærene – var i tillegg tett og måtte åpnes.

Sandra Nathalie Larsen med den nyopererte papegøyen Lille My.
Sandra Nathalie Larsen med den nyopererte papegøyen Lille My.

– Jeg har husdyrforsikring, men veterinæren hadde ikke avtale med noe forsikringsselskap, så jeg måtte betale 19.000 kroner kontant, og bli etterbetalt av forsikringsselskapet etterpå.

Sandra hadde ikke mulighet til å bla opp 19.000 kroner der og da, så hun skrapte sammen penger der hun kunne – deriblant fra Trumf-kontoen sin.

– Det var veldig deilig at jeg hadde 2500 kroner i Trumf-bonus. Det har alltid vært en krisekonto for meg. Jeg bruker den når jeg sliter, forteller Sandra.

Lille My har det i dag fint.

NB. Sandra jobber som låseansvarlig på KIWI Vestby, men får ikke flere Trumf-fordeler enn andre av den grunn.

Ferie, Bruce Springsteen og konfirmasjonsfest

Det er flust av historier om hvordan Trumf-bonuspengene brukes. Vi ba våre Facebook-følgere om å dele sine historier, og vi mottok over 1500 interessante og varierte svar. Her er lite utvalg av dem:

 • Gry: «Det gikk til en flott feriereise med kjæresten. Nå sparer vi til neste tur.»
 • Laila: «Jeg tok ut pengene og brukte de som lommepenger på sydentur. Og jeg har brukt de på å kjøpe inn masse grønt og frukt til bryllupet mitt.»
 • Stine-Marie: «Jeg brukte nettopp våre 7000 oppsparte kroner på en velfortjent London-tur på 30-årsdagen min.»
 • Sissel: «Jeg har kjøpt meg ny vintersykkel som jeg bruker til å sykle til jobb.»
 • Bente: «Jeg setter all Trumf-bonus inn på en sparekonto som skal brukes på neste Springsteen-turné.»
 • Bjørg: «De skal tas ut i forbindelse med konfirmasjonsfest for datteren min. Trenger de da.»
 • Rune: «Har brukt det til å kjøpe mat til trengende, og gi mat til til veldedige organisasjoner som trenger det for å kunne hjelpe andre som sliter i hverdagen.»
 • Lise: «Min mann og jeg har brukt de som lommepenger på sydenferier. I 2018 var jeg sammen med min skjønne datterdatter på vår første mormor/barnebarn-ferie i vakre Marbella. I år bli det ny ferie på oss, og vi gleder oss.»
 • Anna: «Jeg brukte de ekstra pengene til å realisere drømmen min: Jeg kjøpte den søteste lille hund.»
 • Siv: «Sparer til reise til Thailand i forbindelse med sølvbryllupet vårt.»
 • Alf: «Bruker mye av det på barna våre og på ferie/opplevelser for familien»
 • Cathrine: «Sparer til hus. Hver eneste krone legges inn på sparing. Storhandler på Trippel-Trumf for å få ekstra bonus.»
 • Josefine: «De pengene jeg sparer bruker jeg å dele i tre. Ene delen er til Frelsesarmeen, del to går til mat på KIWI for spare opp nye bonuspoeng. Siste delen går i sparegrisen så jeg etter hvert kan kjøpe tanteungene mine og lillesøsteren min noe de ønsker seg.»

I dag er det omtrent 1,3 millioner KIWI PLUSS-kunder, og sammenlagt står disse oppført med totalt 874 millioner kroner utestående på Trumf-kontoene. Dette er deres totale Trumf-bonus, ikke bare det som gis ekstra til KIWI PLUSS-kunder.

Hva er KIWI PLUSS og hvordan blir jeg medlem?