Julens testvinnere finner du hos KIWI

Ribba og pinnekjøttet som er best i test 2021

Hos KIWI finner du produktene som topper årets kåringer av julemat. Her er ribba og pinnekjøttet som er «best i test».

Jula er rett rundt hjørnet, og det betyr at julematen skal i hus. Uansett om du skal ha pinnekjøtt eller ribbe, finner du flere av produktene som er «best i test» i KIWIs hyller.

Vossakjøt urøkt pinnakjøt

I VGs test blir Vossakjøts urøkte pinnekjøtt trukket frem som best i test. Pinnekjøttet er lakesalta og tørrsalta, har en balansert saltsmak, og en god og sterk kjøttsmak, slik pinnekjøttet skal være. VG triller hele fem øyne på terningen, takket være det saftige og møre kjøttet og den modne smaken. Anbefalt utvanningstid er 6 til 8 timer.

Se KIWIs julepriser her

Se årets sortiment av pinnekjøtt her 

Vossakjøt urøykt pinnakjøt.png

Folkets Krydret Tynnribbe i stekepose

TYNNRIBBE_KRYDRET_I_STEKEPOSE.png

Folkets tynnribbe er en saftig, smakfull ribbe som er lett å lage, da den kommer i stekepose. Denne ribba topper Nettavisens kåring som «soleklar vinner», med en skår på 8 av 10. Panelet trekker frem den sprø svoren, den gode smaken og det perfekt fordelte fettet, og kaller det «et knallkjøp både med tanke på pris og kvalitet».

Se KIWIs julepriser her

Slik velger du riktig ribbe til julemiddagen

First Price Tynnribbe Fryst

First Price sin fryste tynnribbe falt i smak hos VGs testpanel, og fikk en sterk terningkast 6 og 1. plass i deres blindtest av tynnribber. «Ekstremt saftig ribbe», «veldig god», «mør», «bra fettlag», «frisk lukt», «god kjøttsmak» og «sprø svor», er tilbakemeldingen fra panelet. Et av jurymedlemmene forteller at den er veldig saftig og mør, ser pen ut og at han ville servert den i sin restaurant. 

Se KIWIs julepriser her

Slik velger du riktig ribbe til julemiddagen

FP_tynnribbe fryst.png

First Price Tynnribbe Krydret

I VGs blindtest av tynnribber tar First Price Tynnribbe Krydret en sterk 2. plass, og får også terningkast 6 av juryen. Testpanelet mener tynnribba er veldig mør, har god egensmak på kjøttet og har nydelig svor.

Se KIWIs julepriser her

Slik velger du riktig ribbe til julemiddagen


3153400_Tynnribbe krydret fersk_2,3kg.png

Urøkt pinnekjøtt fra First Price

I Dagens Næringslivs test av pinnekjøtt seiler en billigere variant opp blant de beste. Pinnekjøttet fra First Price havner helt oppe på 3. plass av 27 deltagere, med en skår på 7 av 10. DN gir den skryt for fin struktur og konsistens, balansen mellom fett og kjøtt, og den gode smaken

 av passe saltet lam. La den vannes ut over natten for best resultat. 

Se KIWIs julepriser her

Se årets sortiment av pinnekjøtt her

2365673100005_A1C1_600px.jpg