Alt til jul billig hos KIWI

Pinnekjøtt hos KIWI: Fra billigste alternativ til premium pinnekjøtt

Stranda har lansert tre typer premium pinnekjøtt som du kun finner hos KIWI. I tillegg har vi naturligvis pinnekjøtt fra Gilde og First Price i alle butikker, samt et lokalt utvalg.

Pinnekjøttsesongen er endelig i gang! KIWI-butikker over hele landet har nå blitt forsynt med årets pinnekjøtt, og blant utvalget finner du splitter nye pinnekjøttvarianter fra spekematspesialisten Stranda, som kun er å finne hos KIWI.

Utvalget i denne oversikten, er å finne i alle KIWI-butikker over hele landet. I tillegg til disse, vil flere butikker ha et utvalg av lokale og regionale produkter - så ta gjerne turen til din lokale butikk for å se hva de har å tilby!

Vårt beste pinnekjøtt fra Stranda

Alt til jul får du billig hos KIWI: Pinnekjøttet fra Stranda er vårt beste alternativ.

Den første nyheten er pinnebog av årets lam fra Stranda. Pinnebog er ekstra kjøttfulle stykker med en ren og naturlig smak. Dette pinnekjøttet vannes ut i ca. 24 timer, og du kan beregne rundt 350 gram kjøtt per person. Damp pinnebogen på rist i tre timer til kjøttet slipper beina. 

Et annet alternativ er Strandas pinnekjøtt av lammesadel. Dette er urøkt pinnekjøtt av ypperste kvalitet som er fra lammesadel, det bakerste stykket av ryggen på lam som gir ekstra kjøttfulle stykker. Den har også rundt 25 prosent mindre fett enn tradisjonelt pinnekjøtt.

Den tredje varianten fra Stranda er urøkt og vellagret pinnekjøtt med lange pinner, også denne fra årets lam. Alle pinnekjøtt-variantene har en utvanningstid på cirka 24 timer, og skal dampes til kjøttet slipper fra beina, omtrent tre timer. De er også vellagret, som betyr at det saltes, tørkes og modnes lenger enn standard pinnekjøtt.

Stranda pinnekjøtt selges kun hos KIWI. 

Dette pinnekjøttet finner du i din KIWI-butikk julen 2019

Stranda: Pinnekjøtt av lammesadel, urøkt, ca 1,5 kg. Anbefalt utvanningstid: Ca. 24 timer.

Stranda pinnekjøtt av lammesadel

Stranda: Pinnekjøtt, urøkt, ca 1,5 kg. Anbefalt utvanningstid: Ca. 24 timer.

Stranda urøkt pinnekjøtt

Stranda: Pinnebog, ca 1,5 kg. Anbefalt utvanningstid: Ca. 24 timer.

Stranda pinnebog

Vossakjøt: Urøkt pinnekjøtt, ca 1,9 kg. Anbefalt utvanningstid: 6-8 timer.

Vossakjøt urøkt pinnekjøtt

Gilde: Pinnekjøtt, urøkt, kappet, 1 kg. Anbefalt utvanningstid: Ca. 16-30 timer.

Gilde: Pinnekjøtt, røkt, kappet, 1 kg. Anbefalt utvanningstid: Ca. 16-30 timer.

First Price: Pinnekjøtt av lam, urøkt, 1 kg. Anbefalt utvanningstid: Over natten.

First Price: Pinnekjøtt med røykaroma, 1 kg. Anbefalt utvanningstid: Over natten.

First Price: 

First Price: Pinnekjøtt, gryteklart (ferdig utvannet), ca. 1 kg. Ingen utvanningstid. Dette er frossenvare, så husk at det må tines før det dampes.