Bleietest: LilleGo’ sammenlignet med andre bleiemerker

Både testrapporter og prøvefamilier sier det samme: LilleGo’-bleier er av akkurat like god kvalitet som de andre bleiemerkene på det norske markedet.

Vårt krav har hele veien vært at LilleGo’ skal ha høy kvalitet til tross for lav pris i butikkene. Vi har vært til stede på fabrikken som produserer bleiene for å sikre at våre kvalitetskrav blir fulgt, sier kvalitetsansvarlig Elin Ilebekk i Unil, som eies av NorgesGruppen.

Hun er en av fem dyktige damer som har stått i front for utviklingen av de nye bleiene som er å få kjøpt i alle KIWIs butikker over hele landet.

Flere bleietester

I tillegg til kontinuerlig testing hos anerkjente laboratorier da LilleGo’-bleiene ble utviklet, har Kiwa Teknologisk Institutt på oppdrag fra KIWI testet kvaliteten på elleve forskjellige bleier fra blant annet Libero, Pampers og LilleGo’.

Resultatene viser at det er jevnt over like god kvalitet på alle bleiene, enten det er snakk om lavprisbleier eller dyrere merkebleie r.

- Hele veien har vi hatt eksterne test-institutter som har kontrollert bleiene, slik at kundene våre kan være 100 prosent sikre på at de får et produkt som tilfredsstiller alle de strengeste kravene, forteller Ilebekk, som er kvalitetsansvarlig for LilleGo’-serien.

Så stor tro har vi på LilleGo’-bleiene, at vi tilbyr en 100 % fornøyd-garanti i forbindelse med lanseringen! 

Alle LilleGo’-bleiene er merket med Svanen og Astma og allergi-merket. Bleiene inneholder ingen farlige eller skadelige stoffer, og lages med den beste tilgjengelige teknologien for at produksjonen ikke skal påvirke miljøet negativt.  

Her forteller Elin og resten av teamet om hvordan bleiene ble utviklet og testet: 

Ekte bleietestere 

I tillegg til alle laboratorietestene, har vi naturligvis også bedt de som er aller best på å skille en god og mindre god bleie fra hverandre i praksis. Med mellom 5-10 bleieskift hver dag, er det jo først og fremst dere småbarnsforeldre med tilhørende bleiebrukere som har siste ord i denne saken!

Her er noen av tilbakemeldingene vi fikk fra mammaer og pappaer som fikk teste LilleGo’-bleiene i ukene før lansering: