Billige tips fra KIWI

Gavetips til babyshower

Hva kjøper man til den vordende mammaen og babyen? Her får du noen tips!

Gaver kan være alt fra ting babyen kommer til å trenge i løpet av det første leveåret, til gavekort på barnepass eller en middag levert på døren i barseltiden.

En gjennomtenkt og finurlig gave blir ofte vel så mye satt pris på, som dyre og store gaver. En liten lue, et fint kort, et hjemmestrikket teppe eller et kort med fine ord vil bli husket, og det er det som teller.

GAVETIPS: Stelleprodukter fra LilleGo' vil de nybakte foreldrene alltid få bruk for
GAVETIPS: Stelleprodukter fra LilleGo' vil de nybakte foreldrene alltid få bruk for

 Her er noen forslag til gaver du kan kjøpe i din nærmeste KIWI-butikk, og gi hver for seg eller satt sammen til en liten gavekurv:

  • Smokker
  • Tåteflaske
  • Stelleprodukter (f.eks fra den nye småbarnsserien LilleGo’)
  • Gavekort fra f.eks H&M, så kan foreldrene kjøpe akkurat de babyklærne de har bruk for (gavekort-utvalget varierer fra KIWI-butikk til KIWI-butikk)
  • En liten «kosepakke» til mammaen er også hyggelig å ta med, f.eks stelleprodukter, et blad og en mørk sjokolade?

Ikke minst: Bleier!

En av de viktigste ingrediensene ved en babyshower, og en superfin gave, er den berømte bleiekaka. Avtal på forhånd hvem som tar ansvar for å lage den, eller noe som også er hyggelig: Ta med «ingrediensene» og lag den sammen før den gravide ankommer festen.

Hver andre bleiepakke gratis

Med KIWIs bleieavtale får du hver andre bleiepakke fra Libero, Pampers og LilleGo’ helt gratis hos KIWI. Om du handler flere pakker på én handletur, får du den billigste gratis. Gjelder kun private husholdninger og kjøp av maks 4 pk. pr. gang. Alt du trenger er KIWIs bleiekort. Spør etter bleiekortet i kassa neste gang du handler.

Pynt til babyshower

I USA er pynt og dekorasjon en veldig viktig del av babyshoweren. Dere trenger ikke ta like mye av, men det er jo ofte de koselige detaljene som gjør hele festen! Rosa eller blått er naturligvis ofte temafarge. Mange oppfordrer også gjestene til å kle seg i rosa eller blått.

Du kan bestille inn pynt fra nettbutikker, som har spesialisert seg på nettopp dette, eller så kan du også gjøre det rimeligere ved å lage dekorasjoner selv. Med mange ballonger, litt blomster, servietter og sugerør kommer du langt.

Her får du tips til flere lekre «gjør det selv»-dekorasjoner.