LilleGo'-serien - like god kvalitet til en veldig god pris

Vi er temmelig sikre på at både du og barnet ditt vil bli fornøyd med LilleGo'. Nå kommer de populære bleiene i helt nytt design og forbedret kvalitet!

I LilleGo'-serien fra KIWI finner du ulike baby-produkter som er gode for barnet og praktiske i en hektisk hverdag. Både bleie- og stelleproduktene er dermatologisk testet og oppfyller de strenge kravene til NAAF- og Svanemerket. Dermed kan du være trygg på at du tar gode valg, for barnet ditt og deg.

lillego
LilleGo’ ønsker å bli oppfattet som en ansvarlig merkevare du kan stole på, og samfunnsansvar kan tas på mange måter. Nå har de valgt å ikke identifisere barn i sitt nye design.

Dette er nytt

Etter at LilleGo’ ble lansert i 2017 har det skjedd mye på bleiemarkedet. Bleiene har utviklet seg, men det har også uttrykket på designet gjort.

– Vi så det var nødvendig med en oppgradering av designet for å kunne appellere til forbruker, infromerer Pernille Løvås, brand manager i LilleGo’.

– Vi ønsket å tydeliggjøre vårt engasjement for miljø og bærekraft, men også at vi ønsker at alle som velger LilleGo’ skal være helt sikre på at de har tatt et godt valg. Derfor måtte også designet gjenspeile kvaliteten på produktene bedre, sier Løvås. 

lillego-bleier.jpg
LilleGo mener fortsatt at bilder av barn tilfører mye i designet, blant annet hjelper det å navigere så man velger rett størrelse ved å få en indikasjon på alder av barnet på pakken, men har valgt å gjøre dette uten å identifisere barnet.

 

Kontinuerlig utvikling av bleiene

Bleier i seg selv er ikke et bærekraftig produkt siden det bidrar til mye avfall, men da er det ekstra viktig å gjøre tilpasninger som gjør produktet mindre belastende på miljøet. LilleGo’-bleiene er fremdeles både FSC- og svanemerkede og emballasjen er nå laget av 50 prosent resirkulert plast, forteller Annicken Gamst, kategorisjef i Unil.

Våtindikator og bedre passform

lillego-bleier-2.jpg
LilleGo’-bleiene i ny forpakkning. 

De nyeste endringene som er gjort er blant annet at de åpne bleiene har fått elastisk midjebånd for bedre og mer behagelig passform.

– I tillegg har vi fått våtindikator på alle størrelser som viser hvor mye urin som er kommet i bleien. Dette gjør det enklere å vite når bleien må skiftes, forklarer Gamst og legger til:

– Buksebleiene har fått en bredere og bedre passform som gir økt bevegelsesfrihet, samtidig som den er mer effektiv mot lekkasjer. I tillegg har buksebleiene fått et mykere back sheet slik at de føles enda mykere og mer behagelig. 

Følger barnets utvikling

LilleGo'-bleiene finnes i syv ulike størrelser, fra Mini til Buksebleie XL, tilpasset barnets behov gjennom ulike faser og aldre. I tillegg består serien av et stort utvalg baby- og stelleprodukter og Smoothie-klemmeposer med mange gode smaker.

– Vi håper disse produktene vil slå godt an hos kundene, og bidrar til at både voksne og barn kan nyte de små og store øyeblikkene i hverdagen, sier Eggen. 

Se LilleGo'- bleieguide: