LilleGo'-serien - like god kvalitet til en veldig god pris

Vi er temmelig sikre på at både du og barnet ditt vil bli fornøyd med LilleGo’!

I LilleGo´-serien fra KIWI finner du ulike baby-produkter som er gode for barnet og praktiske i en hektisk hverdag. Både bleie- og stelleproduktene er dermatologisk testet og oppfyller de strenge kravene til NAAF- og Svanemerket. Dermed kan du være trygg på at du tar gode valg, for barnet ditt og deg.

Ikke helt fornøyd?

Det kan likevel hende at ikke alle produktene passer for nettopp ditt barn. Særlig når det gjelder bleier er det viktig å finne den typen som gjør at barnet kan være både aktiv og komfortabel. Derfor gir vi deg nå KIWIs Fornøydgaranti på alle LilleGo´-bleier. Er du ikke fornøyd med bleiene du har kjøpt, kan du ta med pakken tilbake til butikken. Der bytter du den til en Libero- eller Pampers-pakke.

– Vi i KIWI ønsker at både store og små skal være fornøyde med LilleGo’. Derfor innfører vi denne garantien på alle bleiene i serien, sier markedssjef i KIWI, Tron Eggen. De er dessuten vårt billigste alternativ, og ikke minst - en del av KIWIs bleieavtale!

Med KIWIS-fornøydgaranti på bleier kan du bytte til en annen type som kanskje passer bedre for ditt barn.

Følger barnets utvikling

LilleGo´-bleiene finnes i syv ulike størrelser, fra Mini til Buksebleie XL, tilpasset barnets behov gjennom ulike faser og aldre. I tillegg består serien av et stort utvalg baby- og stelleprodukter og Smoothie-klemmeposer med mange gode smaker.

– Vi håper disse produktene vil slå godt an hos kundene, og bidrar til at både voksne og barn kan nyte de små og store øyeblikkene i hverdagen, sier Eggen. 

Dette er LilleGo´-produktene:

 

Hver andre bleiepakke gratis

Med KIWIs bleieavtale får du hver andre bleiepakke fra Libero, Pampers og LilleGo’ helt gratis hos KIWI. Om du handler flere pakker på én handletur, får du den billigste gratis. Gjelder kun private husholdninger og kjøp av maks 4 pk. pr. gang. Alt du trenger er KIWIs bleiekort. Spør etter bleiekortet i kassa neste gang du handler.