LilleGo' er trygt for både baby og miljø

Kun det beste er godt nok for de minste. Med Lillego kan du være trygg på at verken bleiene, stelleutstyr eller babyartiklene inneholder skadelige stoffer. Se hele oversikten her.

Lillego bleier

Alle de syv forskjellige bleiepakningene har blitt godkjent av følgende norske merkeordninger

  • Astma-Allergiforbundet Danmark: Produkter som blir merket med deres blå krans er garantert fri for allergifremkallende stoffer og stoffer som kan gi en hudirritasjon.
  • Svanemerket: Er det offisielle, nordiske miljømerket, og det garanterer at produktet er blant de minst miljøbelastende innenfor den aktuelle produktgruppen. Svanemerket setter krav til hele livssyklusen til produktet, fra råvarer og produksjon til brukstrygghet og gjenvinnbarhet.
  • FSC: FSC-merket er et råvaremerke og omfatter både biologisk mangfold, bærekraft og sosiale aspekter. Merkeordningen stiller krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert, og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. (Bleier er laget av papir og plast)

Lillego pleieserie

Lillego våtservietter: Disse er dermatologisk testet og tilpasset babyens sensitive hud. Produktene oppfyller de strenge kravene til NAAF- og Svanemerket.

Lillego tørre engangskluter: Disse er fri for parfyme, optisk hvitt og klor.

Lillego ørepinner: Ørepinnene er laget av økologisk bomull med FSC-sertifikerte papp-pinner.

NAAF/Norges Astma- og allergiforbund

Produkter som har fått deres merke skal gi minimale sjanser for helseplager. Kriteriene er spesielt tilpasset for å unngå helseplager for personer med allergier, astma og andre overfølsomhetsreaksjoner.