;

Bleie-nyheter og ny teknologi

Nå skjer det store ting med LilleGo'-bleiene hos KIWI

LilleGo’-serien gjør hverdagen billigere og enklere for småbarnsforeldre. I 2020 kommer det enda flere produkter i butikkene, og bleiene er blitt enda bedre.

Når du har små barn i huset, fylles handlevognen raskt. Da er det viktig at de varene du fyller i kurven tilfredsstiller dine krav til kvalitet samtidig som de er rimelige og bærekraftige. Når du velger LilleGo’-serien hos KIWI, kan du føle deg trygg på at du gjør gode valg både for deg selv, barnet og miljøet.

Nye bleier og enda bedre bleieteknologi

LilleGo’-bleiene har alltid vært både billig og bra, men denne sommeren relanseres de med flere oppgraderinger småbarnsforeldre vil sette pris på.

– De minste bleiene (mini og midi) vil nå få våtindikator, som viser når babyen har tisset i bleien og hvor mye. Streken endrer da farge fra gul til blå, og du ser lett når det er på tide å bytte til ny bleie, forteller brand manager Pernille Løvås i Unil, som produserer LilleGo’.

I tillegg til enda bedre kvalitet på alle bleiene, er også buksebleier i størrelse Maxi og XL+ nytt i år.
I tillegg til enda bedre kvalitet på alle bleiene, er også buksebleier i størrelse Maxi og XL+ nytt i år.

Videre blir alle bleiene oppgradert med en ny kanalteknologi. Denne hjelper til med å fordele urinen ut i kjernen, slik at bleien føles enda tørrere for barnet.

– De nye LilleGo’-bleiene er for øvrig enda mykere, slik at det blir mer komfortabelt for barnet å bevege seg. Buksebleiene har også fått fleksible materialer rundt livet, og er mer behagelige å ha på seg, sier hun.

De oppgraderte variantene vil skiftes ut rullerende fremover, og det kan variere fra størrelse til størrelse og butikk til butikk om de nye bleiene er på plass i butikkhyllene.

LilleGo' er en del av KIWIs bleiavtale

Både Pampers og Libero er med i KIWIs bleieavtale.
Har du et gammelt bleiekort det står at hver fjerde bleiepakke er gratis med bleieavtalen? Dette kortet kan fortsatt brukes og vil automatisk etter endringen i bleieavtalen september 2021 gi deg hver andre bleiepakke gratis.

I KIWI ønsker vi å gjøre hverdagen billigere uansett hvilket bleiemerke du velger. Siden år 2000 har vi hatt det som i mange år har blitt kalt Norges beste bleieavtale. I år er det med andre ord hele 20 år siden KIWI sørget for at norske småbarnsforeldre kan glede seg over bleiepriser som er blant de laveste i Europa!

Med KIWIs bleiekort får du hver andre bleiepakke med Libero, Pampers og LilleGO' gratis – uansett hvilken type du kjøper. Be om et elektronisk bleiekort i kassen neste gang du handler bleier hos KIWI.