Bleie-nyheter og ny teknologi

Nå skjer det store ting med LilleGo'-bleiene hos KIWI

LilleGo’-serien gjør hverdagen billigere og enklere for småbarnsforeldre. I 2020 kommer det enda flere produkter i butikkene, og bleiene er blitt enda bedre.

Når du har små barn i huset, fylles handlevognen raskt. Da er det viktig at de varene du fyller i kurven tilfredsstiller dine krav til kvalitet samtidig som de er rimelige og bærekraftige. Når du velger LilleGo’-serien hos KIWI, kan du føle deg trygg på at du gjør gode valg både for deg selv, barnet og miljøet.

Nye bleier og enda bedre bleieteknologi

LilleGo’-bleiene har alltid vært både billig og bra, men denne sommeren relanseres de med flere oppgraderinger småbarnsforeldre vil sette pris på.

– De minste bleiene (mini og midi) vil nå få våtindikator, som viser når babyen har tisset i bleien og hvor mye. Streken endrer da farge fra gul til blå, og du ser lett når det er på tide å bytte til ny bleie, forteller brand manager Pernille Løvås i Unil, som produserer LilleGo’.

I tillegg til enda bedre kvalitet på alle bleiene, er også buksebleier i størrelse Maxi og XL+ nytt i år.
I tillegg til enda bedre kvalitet på alle bleiene, er også buksebleier i størrelse Maxi og XL+ nytt i år.

Videre blir alle bleiene oppgradert med en ny kanalteknologi. Denne hjelper til med å fordele urinen ut i kjernen, slik at bleien føles enda tørrere for barnet.

– De nye LilleGo’-bleiene er for øvrig enda mykere, slik at det blir mer komfortabelt for barnet å bevege seg. Buksebleiene har også fått fleksible materialer rundt livet, og er mer behagelige å ha på seg, sier hun.

De oppgraderte variantene vil skiftes ut rullerende fremover, og det kan variere fra størrelse til størrelse og butikk til butikk om de nye bleiene er på plass i butikkhyllene.

LilleGo' er en del av KIWIs bleiavtale

Både Pampers og Libero er med i KIWIs bleieavtale.
Med KIWIs bleiekort får du hver andre bleiepakke med Libero, Pampers og LilleGo' gratis.

I KIWI ønsker vi å gjøre hverdagen billigere uansett hvilket bleiemerke du velger. Siden år 2000 har vi hatt det som i mange år har blitt kalt Norges beste bleieavtale. I år er det med andre ord hele 20 år siden KIWI sørget for at norske småbarnsforeldre kan glede seg over bleiepriser som er blant de laveste i Europa!

Med KIWIs bleiekort får du hver andre bleiepakke med Libero, Pampers og LilleGo' gratis. Om du handler flere bleiepakker på én handletur, får du den billigste gratis. Gjelder kun private husholdninger og kjøp av maks 4 pk. pr. gang. Be om et elektronisk bleiekort i kassen neste gang du handler bleier hos KIWI.