Bleie-nyheter og ny teknologi

Nå skjer det store ting med LilleGo'-bleiene hos KIWI

LilleGo’-serien gjør hverdagen billigere og enklere for småbarnsforeldre. I 2020 kommer det enda flere produkter i butikkene, og bleiene er blitt enda bedre.

Når du har små barn i huset, fylles handlevognen raskt. Da er det viktig at de varene du fyller i kurven tilfredsstiller dine krav til kvalitet samtidig som de er rimelige og bærekraftige. Når du velger LilleGo’-serien hos KIWI, kan du føle deg trygg på at du gjør gode valg både for deg selv, barnet og miljøet.

Nye bleier og enda bedre bleieteknologi

LilleGo’-bleiene har alltid vært både billig og bra, men denne sommeren relanseres de med flere oppgraderinger småbarnsforeldre vil sette pris på.

– De minste bleiene (mini og midi) vil nå få våtindikator, som viser når babyen har tisset i bleien og hvor mye. Streken endrer da farge fra gul til blå, og du ser lett når det er på tide å bytte til ny bleie, forteller brand manager Pernille Løvås i Unil, som produserer LilleGo’.

I tillegg til enda bedre kvalitet på alle bleiene, er også buksebleier i størrelse Maxi og XL+ nytt i år.

Videre blir alle bleiene oppgradert med en ny kanalteknologi. Denne hjelper til med å fordele urinen ut i kjernen, slik at bleien føles enda tørrere for barnet.

– De nye LilleGo’-bleiene er for øvrig enda mykere, slik at det blir mer komfortabelt for barnet å bevege seg. Buksebleiene har også fått fleksible materialer rundt livet, og er mer behagelige å ha på seg, sier hun.

De oppgraderte variantene vil skiftes ut rullerende fremover, og det kan variere fra størrelse til størrelse og butikk til butikk om de nye bleiene er på plass i butikkhyllene.

Hva med KIWIs bleieavtale?

Både Pampers og Libero er med i KIWIs bleieavtale.

I KIWI ønsker vi å gjøre hverdagen billigere uansett hvilket bleiemerke du velger. Siden år 2000 har vi hatt det som i mange år har blitt kalt Norges beste bleieavtale. I år er det med andre ord hele 20 år siden KIWI sørget for at norske småbarnsforeldre kan glede seg over bleiepriser som er blant de laveste i Europa!

Med KIWIs bleiekort får du hver fjerde pakke med Pampers- eller Libero-bleier gratis – uansett hvilken type du kjøper. Be om et elektronisk bleiekort i kassen neste gang du handler bleier hos KIWI.

LilleGo’-bleiene er allerede KIWIs billigste alternativ, og er ikke en del av Bleieavtalen.

LilleGo' har mer enn bare bleier å by på

LilleGo' klemmeposer og babyutstyr.

LilleGo’-serien består i dag av bleier, bleiebukser, stelleprodukter, babyartikler og smoothie-klemmeposer, og det kommer stadig nye spennende produkter for deg og ditt barn.

Her er noe av det du kan velge mellom i våre butikker:

Smoothie-klemmeposer

Av og til trenger de små litt ekstra påfyll, og da er smoothie-klemmeposene fra LilleGo’ helt perfekte. Barnet klarer lett å holde posen selv, og innholdet er laget av 100 prosent økologiske råvarer. Helt supert for små mager.

Det finnes både poser med ren smoothie og varianter der frukt og bær er blandet med grøt eller yoghurt.

Nyheter i 2020 er:

  • Yoghurt & Grøt med mango, eple og pasjonsfrukt
  • Smoothie med gresskar, gulrot og mango
  • Frukt & Grøt med eple, kirsebær, banan og bjørnebær

LilleGo’ stelleprodukter

LilleGo' stelleprodukter. Foto: Produsenten

Våtservietter er en nødvendighet når man har små barn. Vi trenger dem både når bleier skal skiftes, når snørret renner og når små eller litt større hender blir klissete på bilturer eller hjemme.

I LilleGo’-serien finner du i tillegg til våtservietter, både engangskluter, bleieposer, bomullspinner og badesvamper. Utvalget kan variere noe fra butikk til butikk.

Babyartikler

Det finnes utrolig mange produkter rettet mot småbarnsforeldre, og noen er virkelig med på å gjøre hverdagen enklere. Det er dette som er målet med babyartiklene i LilleGo’-serien, som består av blant annet smokker, smokkesnorer, biteringer, smekker, skjeer, drikkekopper og matskåler.

Det kommer stadig nye produkter i serien. Her er noen av nyhetene som har kommet våren 2020:

  • LilleGo’ Fruktnett: Disse praktiske fruktnettet kan du fylle med frukt- og grønnsaksbiter. Barnet kan holde nettet og spise selv, og de rengjøres enkelt i oppvaskmaskin eller steriliseres. Du får også kjøpt refill. 
  • LilleGo’ Oppbevaringsbeger: Oppbevaringsbegrene er supersmarte til oppbevaring av både flytende og fast føde. De er lekkasjesikre, kan steriliseres og vaskes i oppvaskmaskinen. Du kan også fryse ned mat i dem.
  • LilleGo’ Barneskjeer: Ikke alle skjeer har en utforming som egner seg til mating av de små. Disse skjeene har ergonomisk utformet håndtak, som er gode å holde i.
  • LilleGo’ Siklesmekke: Denne siklesmekken er laget av 100 prosent økologisk bomull, og føles god og myk mot barnets hud. Smekken er sertifisert i henhold til Oeko-tex/Trygge Tekstiler og kommer i tre ulike farger.