Butikksjef Knut Werner Olsen på KIWI Stathelle ble god og mett som dommer i Line og Torbens uhøytidelige grillkonkurranse. Her kan du se hvilke produkter de brukte.
- Min strategi var å gå for det JEG liker best, og det er mye smak, forteller Line Victoria Husby-Sørensen.
Hun elsker smaken av blåmuggost sammen med salt mat, som Chorizo-burgeren hun valgte.
– Og så er det viktig at osten ligger «nede» sammen med resten av tilbehøret, og ikke opp mot burgerbrødet, avslører den ivrige småbarnsmoren.
Torbens klassiske burger med mye smak
Hennes mann Torben Husby-Sørensen kjenner KIWI-Knut godt fra før av, og valgte å gå for smaker han visste at butikksjefen likte. Planen var å komplementere burgeren med en tradisjonell hamburgerdressing, hadde han ikke glemt å ta den med seg fra ingrediensbordet i forkant av grillingen.
Hvilken burger butikksjef Knut Werner likte best, kan du se i videoen øverst på siden.
Trenger du flere tips til gode burgeroppskrifter? Sjekk ut KIWIs egne oppskrifter her: