God og praktisk lunsj på farta

Rundstykke fra Bakehuset med spekeskinke og tomat.

Trenger du tips til enkel og sunn lunsj på jobb? Her er fire rundstykker og seks påleggskombinasjoner som er midt i blinken for deg.

Om du har spist godt brød fra KIWI, har du mest sannsynlig spist Bakerens Utvalgte brød fra Bakehuset. Brødene i serien har lenge vært en suksess, og mange har sitt favorittbrød blant disse. I vår utvidet Bakehuset konseptet, og lanserte Bakerens Utvalgte rundstykker. 

Bakerens Utvalgte rundstykker er en serie med fire forskjellige rustikke rundstykker: Den fineste varianten, Landstykke, som passer godt til alle påleggskombinasjoner. Kornstykke, som er et saftig og halvgrovt rundstykke med frø og korn. Et grovere rundstykke som går under navnet Havrestykke. Disse er bakt med havre og solsikkekjerner, og er dekorert med havre og sesamfrø. Muslistykke er den groveste varianten i serien. Stykket er bakt med gresskarkjerner, solsikkekjerner og flak av havre og hvete. I tillegg gir aprikos og rosiner en saftighet og sødme. 

KIWI_bakehuset_rundstykker_artikkelbilde 3.png
Finn din favoritt blant Bakehusets saftige rundstykker. 

Alle fire rundstykkene er singelpakket. Det gjør at de holder seg saftige, og du kan både variere og plukke med deg det du trenger. Dette gjør de også perfekt til lunsj på farta. Pakkene er merket med “Bakerens Utvalgte”-merket.

  1. Smøreost, salami, babyleaf mix og pepper: Det er overraskende godt å sprite opp det vanlige pålegget med litt salat og pepper. En enkel kombo for deg som spiser lunsj på farten. 
  2. Hummus, tomat, agurk og pepper: Har du tilgang på kniv og skjærefjøl, er dette en superenkel og digg vegetarkombo til lunsjen. 
  3. Spekeskinke, mozzarella og basilikum: Det er lov å unne seg litt ekstra luksus i hverdagen. Spekeskinke, mozzarella og basilikum på rundstykket kan gjøre dagen og lunsjen litt bedre! Gjør den vegetar ved å bytte ut spekeskinke med tomater. 
  4. Avokado, kalkunskinke og syltet rødløk: Ta med en kniv og smør fersk avokado rett på rundstykket. Med kalkunskinke og ferdig syltet rødkløk fra glass på toppen, kan du enkelt lage en smaksrik og mettende avokadotoast til lunsj. 
  5. Gulost, paprika og timian: Gulost og paprika er en klassisk kombo, ikke uten grunn. Det er enkelt, smaker godt og akkurat som det skal. Løft det et lite hakk ved å legge salat i bunnen og fersk timian på toppen.
  6. Brunost og blåbær: Har du lyst på en søt avslutning er brunost og ferske blåbær en ny og friskere vri på klassikeren brunost og syltetøy. 

God lunsj!