Ut på tur i sommer

3 tips til sommerens turmat

Tilbring sommerdagen ute sammen med familien og venner, og noe ekstra godt i nistepakken. På varme dager er det lurt å velge mat som tåler noen timer i tursekken eller piknikbagen. Her er tre gode tips til turmaten.

Myk & Rund fra Bakehuset holder seg saftig lenge, og er et ypperlig brødvalg når det er en stund til matpakka skal nytes. Følger du også noen smarte tips til hvordan du smører og pakker matpakka, er du garantert en fristende og fersk matpakke – hele dagen.

Kjøttpålegg med lengre holdbarhet

Ønsker du et kjøttpålegg med lengre holdbarhet, kan salami, fårepølse og spekeskinke være et godt valg. Spekevarer har lang holdbarhet grunnet en salte- og tørkeprosess som gir produktene lav PH og lite vann. Dette gir spekevarer lengre holdbarhetstid enn ferskt kjøttpålegg. 

Smakfull sandwich med ost og spekeskinke

Smakfull sandwich med ost og spekeskinke.

Dette trenger du:

  • Myk & Rund Fullkorn
  • Lev Litt Lettere Spekeskinke
  • Norvegia Lettost
  • Basilikum

Myk matpakkeblings med egg og lettsalami

Myk matpakkeblings med egg og lettsalami

Dette trenger du:

  • Myk & Rund Havre
  • Jubelsalami Lett
  • Lett majones
  • Crispisalat
  • Kokt egg

Saftig dobbeltdekker med brie og spekeskinke

Saftig dobbeltdekker med brie og spekeskinke

Dette trenger du:

  • Myk & Rund Hvete
  • Lev Litt Lettere Spekeskinke
  • Brie
  • Ruccula
  • Tomat