Denne (d)rømmedressingen er så lett at den ikke kan kalles rømmedressing

Rømme blir svært ofte brukt som smaksforsterker til grillmaten. Men visste du at Q Drømmelett® inneholder 70 prosent mindre fett og halvparten så mye kalorier som i vanlig lettrømme?

Grillmat står ofte på menyen i sommerhalvåret, men også til fredagstacoen ender ofte et beger med rømme eller lettrømme opp på handlelisten.

Er du opptatt av smak, men ønsker deg samtidig et litt sunnere alternativ? Da kan vi anbefale deg å prøve Drømmelett® fra Q-meieriene neste gang. Siden den er laget av lettmelk, inneholder den kun fem prosent fett. Lettrømme inneholder mellom 10-18 prosent, mens seterrømme kan ha opptil 35 prosent fett.

– Selv om den har lavt fettinnhold, har Drømmelett® likevel den samme fyldige konsistensen og friske og gode smaken som vanlig lettrømme, lover Anne Merete Samnøen, Produktsjef i Q-meieriene.

I 2017 ble Drømmelett® tildelt sunnhetsprisen GULLroten fra KIWI, for å ha bidratt til en sunnere utvikling i sin produktkategori.

Tre oppskrifter med Drømmelett®

Neste gang du planlegger å fyre opp grillen til middag, må du gjerne prøve en av disse enkle og gode sommeroppskriftene med Drømmelett®:

Baconburger med Drømmelett, egg og salsa
Baconburger med Drømmelett, egg og salsa

Oppskrift på Baconburger med Drømmelett, egg og salsa

Cæsarsalat med laks og Drømmelett
Cæsarsalat med laks og Drømmelett

Oppskrift på Cæsarsalat med laks og Drømmelett

Kyllingburger med grillet søtpotet og Drømmelett-coleslaw
Kyllingburger med grillet søtpotet og Drømmelett-coleslaw

Oppskrift på Kyllingburger med grillet søtpotet og Drømmelett-coleslaw