TINE® Yoghurt på miljøvennlig kartong

Enkel kjøleskapsgrøt med yoghurt og bær

Nå får du TINE® Yoghurt på mer miljøvennlig kartong. Prøv yoghurten i en rask og deilig kjøleskapsgrøt. Den enkle oppskriften får du her!

Er du glad i yoghurt? Da har du kanskje fått med deg at TINE® Yoghurt nå også kommer på miljøvennlig kartong, med hele 85 prosent mindre plast enn stort beger (850 g). Kartong er i tillegg et praktisk emballasjeformat som gjør det enkelt å helle ut, porsjonere og oppbevare yoghurten i kjøleskapet. Med andre ord et enkelt og praktisk miljøvalg for alle oss som er glad i yoghurt!

Du finner smakene Vanilje og Naturell i KIWI. Begge passer godt som utgangspunkt for en deilig kjøleskapsgrøt - en rask, enkel og smakfull rett som kan lages på forhånd og nytes kald. Her er oppskrift på hvordan du lager den. 

Kjøleskapsgrøt med vaniljeyoghurt

Vanskelighetsgrad: Enkel  
Total tid: 6 timer  
Tilberedning: 5 minutter  
Antall porsjoner: 2  

Ingredienser  

 • 50 g bær 
 • 1,5 dl havregryn 
 • 1 dl TINE® Lettmelk 0,5 % 
 • 1 dl TINE® Yoghurt Vanilje 

Slik gjør du det 

 1. Legg bær nederst i et glass. 
 2. Bland sammen havregryn, melk og yoghurt.  
 3. Hell blandingen over bærene. 
 4. Sett glasset i kjøleskapet og la det stå i minst en time eller natten over. 
 5. Server kjøleskapsgrøten som den er, eller med friske bær, frukt eller nøtter som topping.
Kjøleskapsgrøt.png
Fyll på med dine favorittbær!

TINE® Yoghurt Vanilje 1 kg

7038010063862-Yoghurt_1l_Vanilje-1N (1).pngYoghurt er en del av det norske folks hverdag og passer til frokost, lunsj og kvelds, eller bare som et mellommåltid når man trenger litt ekstra påfyll. TINE® Yoghurt Vanilje er merket med «3-om-dagen» og teller med i anbefalingen fra Helsedirektoratet om tre porsjoner magre meieriprodukter om dagen. 

Tips! Brett kartongen for å få ut mest mulig yoghurt. Skriv navn og nummer på kartongen for å delta i Returkartonglotteriet når du kildesorterer. Les mer her.

TINE® Yoghurt Naturell 1 kg

7038010063879-Yoghurt_1l_Original-1N.pngTINE® Yoghurt Naturell egner seg både til å spise slik den er, til å ha over frokostblandingen, som ingrediens i kalde sauser og dressinger og i brød og andre bakverk. TINE® Yoghurt Naturell er merket med «3-om-dagen» og teller med i anbefalingen fra Helsedirektoratet om tre porsjoner magre meieriprodukter om dagen.

  • Les mer om lanseringen av TINE® Yoghurt på kartong her.

Dette er "3 om dagen"

Visste du at det faktisk anbefales å spise tre porsjoner av magre melk- og meieriprodukter hver dag? Melk, ost og yoghurt er nemlig den største kilden til jod og kalsium i det norske kostholdet. Vi har lenge hatt et kostråd som anbefaler et daglig inntak av magre meieriprodukter. For noen år siden ble rådet spesifisert til tre porsjoner hver dag, altså «3 om dagen», for å bidra til at du får i deg nok jod og kalsium daglig. Du kan lese mer om anbefalingene her.