4 nyheter i KIWIs populære middagsserier

Middagsseriene Billig middag for én og GO’middag på 1,2,3 utvides med fire nye produkter. Bli kjent med middagsnyhetene her!

I sommer lanserte vi matserien Billig middag for én, spesielt rettet mot dem som skal lage middag til én person. Når man lager middag til seg selv, trenger man ofte bare én kyllingfilet, én fiskefilet, eller generelt mindre porsjoner. Med andre ord, middagskonseptet ble skapt for at kunder skal slippe å kjøpe mer enn man trenger – samt redusere matsvinn.

Nå har vi utvidet Billig middag for én-serien med to nye produkter.

Billig middag for én-nyheter

Kalkunmedaljonger i 190-gramspakning er det første nye tilskuddet i Billig middag for én-serien. Så hvis du skal lage din egen middag i dag, hva med å prøve en sitronstekt kalkun med cæsarsalat eller krydret grønnsaksgryte med kalkun og søtpotet-aioli?

Karbonadedeig i 200-gramspakning er den andre nyheten. Tradisjonelt selges karbonadedeig i pakninger på 400 gram og oppover, men nå har vi altså tilpasset størrelsen til én person. Og hvis du for eksempel har behov for 600 gram karbonadedeig, kan du enkelt og greit kjøpe en vanlig 400-gramspakke og supplere med den nye 200-gramspakningen.

Karbonadedeigen og kalkunmedlajongene er plassert sammen med de andre Billig middag for én-produktene i din KIWI-butikk.

GO’middag på 1,2,3-nyheter

GO’middag på 1,2,3 ble lansert i august i fjor. Dette er middagsserien som er skreddersydd for deg med en travel hverdag, og består av en rekke ferdigretter som du kun trenger å varme, deriblant lasagne, lapskaus og supper. Nå utvides GO'middag med to nye hurtigmiddager.

Pasta med laks er en serveringsklar nyhet, og passer perfekt inn i vår pågående fiskekampanje. Dette er en god og enkel måte å få i seg mer fisk, særlig når man krangler med klokka.

Den andre GO’middag-nyheten er en smaksrik asiatisk kyllingsuppe med curry. Fikk du forresten med deg at de øvrige GO'middag-suppene vant de fire øverste plasseringene i ernæringstesten til bramat?

Og hvis du er nysgjerrig på hvordan GO'middag-produktene smaker, kan du se videoen nedenfor hvor vi fikk en familie til å smake på flere varianter: