Nyhet for travle familier

KIWI lanserer «GO’middag på 1,2,3»

Travel hverdag? Nå får du kjøpt sju serveringsklare middagsretter nok til to store og to små porsjoner i din lokale butikk.

Lyst på noe smakfullt og godt til middag, men har egentlig ikke tid til å lage det fra bunnen selv? Fortvil ikke, med «GO’middag på 1,2,3» har KIWI gjort mesteparten av jobben for deg.

Vi fikk en småbarnsfamilie til å teste KIWIs nye hurtigmiddager. Se videoen for å se hva de synes om «GO’middag på 1,2,3»:

Lasagne, Tex Mex pølsegryte, lys lapskaus og de fire populære suppene thaisuppe, grønnsakssuppe, blomkålsuppe og fiskesuppe-base (tilsett ønsket fisk selv) er middagsrettene du kan velge blant, og prisene varierer fra 39,90 til 99,90 kr per pakke, som er beregnet til to store og to små porsjoner. 

Billig og godt alternativ

– Vi har lyttet til våre kunder, som har uttrykt et behov for kjappe, men likevel smakfulle middagsløsninger, som passer inn i en travel hverdag, forteller Harald Bregner, som er leder for kategori ferskvare og kvalitet i KIWI.

De serveringsklare middagsrettene er et billig og godt alternativ både for småbarnsfamilier med en hektisk hverdag, studenter som trenger noe billig og enkelt (og kanskje savner mammas lapskaus?), eller deg som ikke er så glad i å lage mat fra bunnen av selv. Alle suppene er også glutenfrie.

GO’middag 1,2,3 blomkålsuppe til 39,90 kr hos KIWI.

GO’middag 1,2,3 fiskesuppe-base 49,90 kr hos KIWI.

 GO’middag 1,2,3 lys lapskaus til 59,90 kr hos KIWI.

 GO’middag 1,2,3 grønnsakssuppe til 49,90 kr hos KIWI.

GO’middag 1,2,3 lasagne-kit til 99,90 kr hos KIWI. Ostesaus, kjøttsaus og lasagneplater legges lagvis i ildfast form og stekes hjemme.

 

GO’middag 1,2,3 Tex Mex pølsegryte til 69,90 kr hos KIWI.

 GO’middag 1,2,3 thaisuppe til 49,90 kr hos KIWI.