Billig og sunt, raskt og godt. Alle disse ordene beskriver nyhetene fra Findus som du finner hos KIWI nå i mars.
Vi spiser for lite fisk, og det er ikke alltid like lett å lage gode fiskemåltider i hverdagen. Hos KIWI har det nå på nyåret imidlertid kommet flere gode fiskenyheter, som allerede har fått salget av fisk til å øke i våre butikker.
Helsedirektoratet anbefaler i sine kostholdsråd å spise 300-450 gram ren fisk i uken, hvor minst 200 gram er fet fisk, som laks. Fisk er rik på proteiner og en viktig kilde til næringsstoffer som jod, selen og omega-3.
Nyhet: Ovnsbakt fiskefilet
Nå får du også nyheten Ovnsbakt Fiskefilet med italiensk saus fra Findus, som vil gjøre det enda enklere for folk spise flere fiskemiddager i uken. Da VG testet nyheter i uke 7, trillet de terningkast 5 for Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus.
Ny fiskegrateng med byggryn
En annen Findus-nyhet som kan inngå som ett av de tre anbefalte ukentlige fiskemåltidene, er Fiskegrateng med byggryn og grønnsaker. Gratengen består av hele 90% fisk og grønt, og retten er laget med helt naturlige råvarer.
Fisken i begge produktene fra Findus er villfanget og fisket fra en bærekraftig bestand, og bærer derfor MSC-miljømerket. Dermed kan du bidra til å bevare livet i havet, samtidig som du nyter et godt fiskemåltid.