Fiks ferdig fiskemiddag hos KIWI

Nå er det enda enklere å servere fisk til middag

Billig og sunt, raskt og godt. Alle disse ordene beskriver nyhetene fra Findus som du finner hos KIWI nå i mars.

Vi spiser for lite fisk, og det er ikke alltid like lett å lage gode fiskemåltider i hverdagen. Hos KIWI har det nå på nyåret imidlertid kommet flere gode fiskenyheter, som allerede har fått salget av fisk til å øke i våre butikker.

Helsedirektoratet anbefaler i sine kostholdsråd å spise 300-450 gram ren fisk i uken, hvor minst 200 gram er fet fisk, som laks. Fisk er rik på proteiner og en viktig kilde til næringsstoffer som jod, selen og omega-3.

Nyhet: Ovnsbakt fiskefilet

Nå får du også nyheten Ovnsbakt Fiskefilet med italiensk saus fra Findus, som vil gjøre det enda enklere for folk spise flere fiskemiddager i uken. Da VG testet nyheter i uke 7, trillet de terningkast 5 for Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus.

Nyheten Ovnsbakt Fiskefilet med italiensk saus fra Findus,
Nyheten Ovnsbakt Fiskefilet med italiensk saus fra Findus,
Ovnsbakt Fiskefilet er laget av 100% fiskefilet toppet med en fyldig, smakfull saus av gode råvarer. Du setter bare formen rett inn i ovnen - ferdig på 35 minutter! 

Ny fiskegrateng med byggryn

En annen Findus-nyhet som kan inngå som ett av de tre anbefalte ukentlige fiskemåltidene, er Fiskegrateng med byggryn og grønnsaker. Gratengen består av hele 90% fisk og grønt, og retten er laget med helt naturlige råvarer.

Findus fiskegrateng med byggryn og grønnsaker.
Findus fiskegrateng med byggryn og grønnsaker.
På bare 30 minutter får du et sunt og smakfullt fiskemåltid, som også er lett for barna å like.

Fisken i begge produktene fra Findus er villfanget og fisket fra en bærekraftig bestand, og bærer derfor MSC-miljømerket. Dermed kan du bidra til å bevare livet i havet, samtidig som du nyter et godt fiskemåltid.