Kjappe hverdagsmiddager

Nesten hjemmelaget middag på 1-2-3

Ferdigmat trenger verken være usunn eller smakløs. De serveringsklare middagsrettene fra «Go'middag på 1,2,3» kan være redningen på travle dager.

Hverdagen kan være rimelig hektisk, og det å ha muligheten til å lage smakfull og sunn mat kjapt er gull verd. «Go` middag på 1,2,3» er KIWIs egen serie med hurtigmat. Her har vi gjort nesten all jobben for deg, det eneste du trenger å gjøre er å varme opp maten, dekke på bordet og nyte måltidet.

Nok til hele familien

De serveringsklare middagsrettene er spesielt tilpasset travle småbarnsfamilier, og hver pakke holder til omtrent to store og to små porsjoner. Maten passer imidlertid like godt for alle – uansett alder. Kanskje er du ikke så glad i å lage mat fra bunnen, men likevel veldig glad i mat som smaker hjemmelaget? Da kan for eksempel lapskaus være midt i blinken for deg.

Serien består av tomatsuppe, fiskesuppe base, asiatisk kyllingsuppe, thaisuppe, tex mex pølsegryte, lasagne, lys lapskaus og pasta med laks.

Lag lakseform av suppe

Thaisuppen fra Go'Middag på 1,2,3 kan enkelt gjøres enda bedre med litt ekstra grønnsaker.
Thaisuppen fra Go'Middag på 1,2,3 kan enkelt gjøres enda bedre med litt ekstra grønnsaker.

Rettene er i utgangspunktet helt klare til servering etter en kjapp oppvarming, men det er ikke noe problem å sette sitt personlige preg på maten. Tilsett for eksempel sukkererter, gulrot, ingefær og koriander i thaisuppen, og du får en mettende suppe med enda mer god smak.

Thaisuppen blir også kjempegod med kylling eller hva med å bruke den som base i en lakseform?

Sunt og godt

Go'middag på 1,2,3 Fiskesuppe "pimpet" versjon.
Go'middag på 1,2,3 Fiskesuppe "pimpet" versjon.

Fiskesuppebasen pimper du enkelt med for eksempel laks og dillolje, torsk og reker, og tomatsuppen blir enda litt mer mettende hvis du serverer den med et varmt ostesmørbrød til. Her er det altså bare å tilsette det du selv syns er aller best.

At suppene er sunne kan du også føle deg trygg på. Ernæringsfysiologene i Bramat testet i 2018 åtte ferske ferdigsupper, og suppene i «Go' middag på 1,2,3-serien» klatret helt til topps. Alle suppene i serien er dessuten glutenfrie.

Go'middag på 1,2,3 Tomatsuppe med ostesmørbrød på siden.
Go'middag på 1,2,3 Tomatsuppe med ostesmørbrød på siden.