• TV

KIWIs småbrød-serie «Vårt minste brød» har blitt svært godt tatt i mot av mindre husholdninger. Nå lanserer KIWI en ny tjeneste for å gjøre selve handleopplevelsen mer tilrettelagt for single kunder.

- Vi vet at mange av våre kunder er singelhusholdninger, og det kan være vanskelig å møte en partner i en travel hverdag. Derfor vil vi rett og slett gi folk en mulighet til å treffes midt i hjertet av hverdagen, nemlig på handletur, forteller KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

 Nyheten heter KIWI BLUSS, og er et gratis tilbud til alle våre kunder.

Effektiv sjekking

Nærbutikken har i alle tider vært en naturlig møteplass i mange lokalmiljøer. Samtidig har datingtjenester på nett blitt stadig mer populært, men det er ofte dyrt å registrere seg og du vet ikke hvem som sitter på den andre siden av skjermen.

- Det vil selvsagt være både kjapt, trygt og billig å legge kjærestejakten til KIWI. Og får du ikke napp, har du i det minste fått unnagjort handlingen, påpeker Bjørkøy.

 Slik fungerer det

Selve butikksjekkingen muliggjøres ved at et utvalg handlevogner blir utstyrt med små grønne vimpler. Disse signaliserer at den som bruker vognen er singel og på utkikk, og på den måten senker vi terskelen for å ta kontakt og slå av en prat i hyggelige og trygge omgivelser.

 Allerede fredag ruller de første vognene med vimpel ut i KIWIs butikker. I første omgang til de store byene, men innen utgangen av juni skal alle våre 631 butikker ha KIWI BLUSS-vogner.

Egen KIWI BLUSS-app

I tillegg lanseres KIWI BLUSS-appen. Den fungerer som en digital handleliste og kan i utgangspunktet brukes av alle, men ved å klikke på «sammenligne handlevogn» kan man se hvilke registrerte KIWI BLUSS-kunder i ditt nærmiljø som har en handleprofil som matcher deg. Her kan du også huke av for spesielle matvarer eller allergihensyn som er viktige. Kanskje du trenger å møte en som er like glad i torsk som deg selv?

- For alle som mener at et godt forhold starter med god mat og drikke, er denne appen et must, sier marketingsjef Jacob Rolland.

Ideen til KIWI BLUSS fikk vi fra vår samarbeidspartner DNT, som har hatt stor suksess med sine grønne «singel-luer» i fjellheimen. Visste du at «singel-luen» i utgangspunktet egentlig bare var en aprilsnarr?

Trykk her for å registrere deg som KIWI BLUSS-kunde

 

Under "Finn butikk" kan du se hvor mange BLUSS-kunder som bor i nærområdet. Du kan også se hvor mange som befinner seg inne i butikken i sanntid. Lysegrønne prikker er kvinner, mørkegrønne er menn.
Under "Finn butikk" kan du se hvor mange BLUSS-kunder som bor i nærområdet. Du kan også se hvor mange som befinner seg inne i butikken i sanntid. Lysegrønne prikker er kvinner, mørkegrønne er menn.