Tøff priskrig mellom dagligvarekjedene

– Vi jakter alltid på lave priser

Priskrigen mellom de store dagligvarekjedene er tøffere enn noen gang.

KIWIs mål er ikke å vinne prisundersøkelser, men å ha jevne, lave priser, hver dag, hele året, også før Trumf-bonusen. Det gjør at kundene alltid finner et bredt utvalg produkter til lave priser, i tillegg til de faste lave merkevarene som First Price, Fiskemannen og Eldorado.

- Alle First Price-produktene er uten palmeolje, og både kylling og kjøttprodukter har høy kvalitet. Kyllingkjøttdeigen, kjøttdeigen og karbonadedeigen er heller ikke tilsatt vann eller salt.

Sunne billigprodukter

-Vi har alternativer i alle priskategorier, og alle de store varelinjene våre har billige alternativer. Skal du være kostnadsbevisst er det derfor et godt tips å sjekke ut dette, sier Solum Lund. Hun tror mange er skeptiske til billigproduktene og ikke er klar over at billig kan være veldig bra, både når det gjelder lommebok og helse.
- Alle First Price-produktene er uten palmeolje, og både kylling og kjøttprodukter har høy kvalitet. Kyllingkjøttdeigen, kjøttdeigen og karbonadedeigen er heller ikke tilsatt vann eller salt, sier hun.

Gode bonusordninger

I tillegg til en rekke produkter med faste, lave priser har KIWI bonusordninger som gjør at sluttsummen på kassalappen kan bli enda hyggeligere. Er du KIWI Pluss-kunde får du nemlig 1 % Trumf-bonus på alle varer du handler, og 15 % ekstra bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt. Flere torsdager i året er det såkalt Trippel-Trumf i alle KIWI-butikker. Da får du 2 % ekstra på alt du kjøper, og bonusen kan du enten ta ut som kontanter eller bruke i nettbutikken.

Det lønner seg å spise sunt

- Er du Trumf-kunde handler du alltid billigst, uansett, sier Solum Lund, og minner om at KIWI også har bleieavtale, som gir hver fjerde pakke med bind eller bleier gratis. I tillegg har de hele tiden en målsetting om å være blant de billigste på Nøkkelhullmerkede varer. Hos KIWI skal det nemlig lønne seg å spise sunt.